5 bloggerina és a férfi aki mögöttük van

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, és mint azt a mellékelt cikkem példája is mutatja, minden sikeres nő mögött áll egy férfi….

A bloggerek életútja nem arannyal van kikövezve, mint arról már egyszer írtam, viszont a kivétel mindig erősíti a szabályt.
Ugyanis számos külföldi bloggerina lépett a világhírnév útjára és napról napra több ezren követik őket a világ különféle pontjairól. Irigylésre méltó életet élnek, utaznak és mindez nem csak az ölükbe hullott, hanem kemény munkával érték el azt, hogy 2014-re sokuk neve nem csak egy blog fejlécén díszeleg. Számtalan kollaboráció, kampány és címlappal a hátuk mögött, igazi példaképei lehetnek a jövő blogger nemzedékének.
Hogy mi lehet a titkuk? Azt nem tudom, talán csak annyi, hogy egy percig sem kételkedtek abban, hogy nekik ez sikerülhet.

Korábban már bemutattam nektek kedvenc bloggereimet (itt, itt és itt), most következzen egy kis plusz kiadás, ugyanis lássuk azokat a kitartó férfiakat, akik büszkén kísérik szerelmüket városról-városra, bemutatóról-bemutatóra a divat cseppet sem nyugis és csendes világában.

_____________

Wes Mason & Aimee Song

Aki nem ismerné, a mindössze 26 éves Aimee a Song of Style írója 2008 óta, párja Wes pedig grafikus és fotós. Így kettejük szenvedélyének találkozása remek végeredményekkel örvendeztet meg minket.

Aimee Song

Richard Nicholls & Andy Torres

Andy Torres a Style Scrapbook írója, Mexikóban született 1987-ben, tanulmányai végett Európába költözött, aztán végül a szerelem Amszterdamba szólította és jelenleg is ott él párjával Richard-al.

Richard Nicholls & Andy Torres

Andrew Arthur & Chiara Ferragni

Chiara (The Blonde Salad) neve a divatszeretők körében szinte fogalommá vált, ugyanis az ifjú hölgy, hosszú és kemény munkával mára az egyik legismertebb bloggerinává nőtte ki magát.
Miss Ferragni neve évekig összeforrt régi szerelme Riccardo Pozzoli nevével, a pár viszont több mint 6 év után tavaly a szakítás mellett döntött. Azóta mindketten más oldalán keresik a boldogságot, ám a munka még mindig összeköti őket, ugyanis egy maroknyi csapat segítségével, együtt karöltve vezetik a Chiara blogjához köthető “birodalmat”.
A bloggerina és Andrew (az úriember egyébként fotós) szerelme pedig kicsit több mint éve kezdődött és a kezdeti negatív kommentek ellenére is meg kell hagyni, hogy nagyon aranyos párt alkotnak. Személy szerint imádom őket, és jó rájuk nézni :]

andrewchiara

Temoc Gonzalez & Julie Sarinana

Az amerikai Julie a Sincerely Jules írója 2009 óta blogol, és úgy hozta az élet, hogy barátja Temoc egyben a menedzsere is.

& Julie Sarinana

Geoffrey Fuller & Emily Schuman

Emily nevéhez a Cupcakes And Cashmere köthető amit 2008 óta szorgalmasan vezet Los Angeles-ből. A bloggerina már házas asszonynak mondható, ugyanis Geoffrey-val 2012 óta hivatalosan is összekötötték az életüket.

Cupcakes-and-Cashmere-Emily-Schuman-Wedding-11

xxxooo
kerubina

Instagramon ‘ujviki’ név alatt megtaláltok!

Továbbá még a következő helyeken
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook