#BringBackOurGirls

Bár nem sűrűn írok ilyen témában, mégis azt gondolom nem szabad elmenni ezen tények mellett szótlanul!

2014. április 14-én egy iszlamista szervezet feje, bizonyos Boko Haram betört egy Chibokban (Nigéria) található leányiskolába és elrabolt 276 diáklányt.
Sok összeesküvés elmélet született az eset után, az azonban biztos, hogy 53 lánynak sikerült megszöknie, de 223-an sajnos azóta is fogságban vannak, akikre ha minden igaz szomorú jövő vár, ugyanis fejenként 12 dollárért rabszolgának adják őket…
Eddig sajnos minden mentőakció sikertelennek bizonyult, a nigériai elnököt pedig sokan hibáztatják azért, hogy semmit se tett a terrorcsoport által elrabolt lányok érdekében. Többek közt az Egyesült Államok, az Európai Unió és Kína is felajánlott mindennemű segítséget, annak érdekében, hogy ezekre a lányokra ne egy sanyarú és igazságtalan élet várjon.

Azt pedig már megszokhattuk, hogy a nagyvilág történései a virtuális szférát se hagyják hidegen és pár nap alatt, hatalmas tömegeket képesek megmozgatni a különféle közösségi oldalak.
Éppen ezért szerintem kevés olyan ember van aki ne találkozott volna a “Bring Back Our Girls!” (Hozzátok vissza lányainkat!) ‘táblával’, aminek célja szerintem egyértelmű!

Bár nem olvasnak több millióan nap mint nap, mégis azt gondolom, hogy fontos erről a témáról írnom.
Kedves Bloggertársaim! Nektek pedig azt üzenem, nem számít az, hogy hány olvasótok van, akkor is osszátok meg ezt a nagyon fontos üzenetet, hiszen amikor az emberiség összefog az hatalmas követeket mozgathat meg, és hiszem azt, hogy nem számít ama apró tény, hogy mi itt ebben a kicsiny országban vagyunk.
És fontos: nem a terrorcsoport ellen kell tüntetni, hanem azon jótékony cél mellett, hogy ezek a lányok épségben, egészségben visszakerüljenek a családjaikhoz, és valamikor a jövőben remélhetőleg maguk mögött hagyva ezen traumát, egy teljes életet élhessenek! én hiszek abban, hogy ez sikerülhet!!

#BringBackOurGirls & #RealMenDontBuyGirls

bbog10 bbog1 bbog2 bbog3 bbog4 bbog5 bbog6 bbog7 bbog8 bbog9

<3
kerubina

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook