Egyptian Magic – Leteszteltük!

Pár hete egy régi ismerősöm azzal keresett meg, hogy egy hazánkban még egy gyermekcipőben járó termék forgalmazásával foglalkoznak és nagy örömükre szolgálna ha kipróbálnám én is az egyik kencéjüket.
Előre szeretném leszögezni, hogy ez nem egy fizetett reklám, az alábbiakban a személyes és őszinte véleményemet olvashatjátok majd!

Az Egyptian Magic krémet immáron 20 éve  gyártják és forgalmazzák az Egyesült Államokban. Megalkotója egy elég furcsa névvel rendelkező úriember, egészen pontosan ImHotepAmonRa, aki eredeti, ősi egyiptomi receptet használva keltette ismét életre eme krémet, egy egyedi technikával, mindössze 6 összetevőből ( olíva olaj, méhviasz, méhpempő, méz, virágpor, propolisz).

Sikerének titka pedig pont a természetességben rejlik, na meg abban, hogy napjaink kedvelt hírességei görcsösen ragaszkodnak azon életmódhoz, hogy a lehető legtöbb természetes és kemikáliáktól mentes kencékkel ápolhassák, a mindennapi megpróbáltatásoknak kitett bőrüket.
Így a krém olyan hűséges használókat mondhat magáénak mint Madonna vagy Kate Hudson.

De mégis milyen problémákra kínál megoldást ez az ősi recepten alapuló kence?
Száraz-, aknés- és ekcémás bőrre, kiütésekre, hegekre, sebekre, száraz- és korpás hajra, hidratáló – és lábápoló krémként vagy zsírosabb bőrre éjszakai regeneráló pakolásként használva is hatásos.

DSC_6972

Az alapinformációk után pedig következzenek a személyes tapasztalatok.

Senkinek nem kell bemutatni azokat a fránya pattanásokat, amik mindig a legrosszabbkor (mikor lenne jó) jelennek meg, bár szerencsésnek érzem magam, ugyanis nem okoznak sok fejfájást, de azért egy-egy fűszeresebb étel után, vagy környezetváltozás hatására szeretnek előbújni ezek a fránya piros pontok.
Nyaranta a napozás hatására javult a helyzet, aztán mikor gyógyuló/eltűnő fázisba került egy-egy pattanás, valamiért mégis apró kis folt maradt utána.
Sajnos nem csak a nap sugarai okoztak hasonló maradandó nyomokat, hanem a szolárium is.

Ezek a kis foltok főként napozás és szoláriumozás után jönnek elő újra és újra, elvileg semmi komoly bőrproblémát nem talált az orvosom, így a legjobbkor jött ez a krém, mert hol máshol tesztelhetném le, ha nem azokon az áldott foltokon.

Személyes vélemény…
Körülbelül kicsivel több mint egy hónapja kezdtem el a tesztet és azt kell mondjam a kezdeti hitetlenségem után, javuló tendenciát látok. Bár a foltok még mindig látszanak szolárium után, viszont nem olyan erősen és úgy gondolom, hogy ha kitartóan kenegetem őket, talán nyárra el is tűnnek majd.

Bár a krém kicsit zsíros állagú így tartottam tőle, hogy ez majd még több pattanást hív életre, de szerencsére nem így lett. A tégely tartalma ahogy látom, még vagy jó fél éven át elég lesz, ugyanis egy kevés is elég belőle. Az illatáról pedig házi körömvirág krémünk jut eszembe.

Most pedig jöjjön az anyagi része…
A termék ára 11.990 Ft, amiről nagyon jól tudom hogy kicsit borsosnak tűnhet, hiszen a mai világban mindig az árakat helyezzük első helyre és megpróbálunk a legjobban kijönni egy-egy szépségápolási termék vásárlása során. Mégis úgy gondolom ez az a terület amin nem kéne spórolnunk, hiszen a kemikáliák nem feltétlen tesznek jót a testünknek és a szervezetünknek sem!

És ha a bőrproblémák csak elvétve akár havonta jelentkeznek, úgy akár több mint 1 éven át is kitart majd egy adag.
Még több infoért katt ide: http://www.egyptianmagic.hu/

Te hallottál már a termékről? Esetleg próbáltad? Várom a tapasztalataitokat :]

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook