Leteszteltük! – Max Factor Excess Volume

Mivel igénylitek a szépségápolással kapcsolatos írásokat, ezért ma egy szempillaspirált szeretnék bemutatni nektek, egészen pontosan a Max Factor Excess Volume gyermekét.

Be kell valljam a Max Factor spiráljaival kapcsolatban sajnos (vagy nem) elfogult vagyok, eddig ugyanis bármelyik terméküket is próbáltam ki, mindegyik a kedvencemmé vált. A kefék kidolgozása egész egyszerűen tökéletes (mint laikus nem is tudom hogy sikerül mindig ilyen jól) és heti egyszer mindig megkapom a következő kérdést: “Ezek a természetes pillák?”

Egyszóval izgatottan vágtam bele a legújabb termékük tesztelésébe, azon gondolattal karöltve, hogy lehet-e még az eddigieknél is jobbat alkotni? Elárulom nektek, hogy: lehet!

mf

Ez a kétfázisú szempillaspirál az egyik végén (1) található spirál kimondottan a dúsításért felel (waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz), míg a másik (2) egy fényes, lakk hatású fedőréteggel látja el a szempillákat (gél-alapú formula ami tovább vastagítja a pillákat).

Természetesen nem kell egyszerre mindkét fázist használni, ugyanis külön-külön is megállják a helyüket.

Collage

Tartósság szempontjából abszolút jól végzett, viszont ha az eltávolításra kerül a sor, akkor kicsit makacsabb társainál. Személy szerint a zuhanyzás híve vagyok ebben a tekintetben, magyarán nem nagyon használok külön sminklemosót (maximum hétvégén hazaérve a buliból), ugyanis a CC krém és az a minimális szemfesték amit felkenek, nekem ezen rituálé során könnyedén eltávolítható.
Ez a spirál viszont egy kisebb “utómunkát” igényel ebből a szempontból, éppen ezért ajánlani tudom a kicsit olajosabb, vagy zsírosabb sminklemosókat, melyek segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a már feleslegessé vált festéket.

Összességében csak ajánlani tudom nektek is! Ha elnyerte a tetszéseteket, akkor bármely Max Factor termékeket árúsító drogériában beszerezhetitek!

kerubina

_____________________________

A következő helyeken megtalálsz

Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook