Inspirációk a nagyvilágból!

A világ városainak utcáin jobbnál-jobb összeállításokba bújt hölgyek flangálnak, akik bár a tömeg részei (vagy éppen kicsit többek, hiszen hírességek) mégis kitűnnek azzal, hogy egy csipetnyi egyediséget csempésznek az outfitjükbe. Tudják jól, hogy nem a ruha viseli őket, hanem ők viselik a ruhát és ez nagyon fontos!

Nem szeretnék belekezdeni abba, hogy hol kezdődik a stílus, meg mi a jó ízlés mert ez most nem az a cikk és szerintem ez egy olyan téma amiről napokon át lehetne elmélkedni, hiszen ahány ház annyi szokás….

A lookbook.nu és társai pedig remek oldalak ebből a szempontból, hiszen könnyen elleshetünk ezt azt valamely más országban élő (vagy akár hazai) fashionistától. Inspirálódni pedig erősen ajánlott, főleg ha ezek a szuper szettek valamely divatportál street style képei közt landolnak.

A hűvös hónapok pedig nem szabad, hogy leredukálják az öltözetünket az alapdarabokra, amik éppen arra jók, hogy túléljük a hideget na meg egy űrhajósra hasonlítsunk.
Játsszunk a rétegekkel, a színekkel, az anyagokkal és a különféle kiegészítőkkel!

1.) Szőrme

Mikor máskor hordjuk ezt az imádott darabot ha nem most?

SZ4 SZ SZ2 SZ3

2.) Sál

A hűvös hónapok egyik alapdarabja, mégis sokkal több rejlik benne mint gondolnánk. Számtalan szín, anyag, fazon és stílus egy apró kiegészítőbe rejtve!

SÁL3 SÁL1 SÁL2
3.) Kalap

Sokakat megoszt ez a darab, de vélemény nélkül senki se tud elmenni mellette.

Kalap1 Kalap2
4.) Fekete

Ha az ember lánya nem tud mihez kezdeni, akkor legtöbbször a biztos irányt választja és kiemel a gardróbból pár fekete darabot. Viszont fontos megjegyezni, hogy ettől még nem lesz rögtön valaki varjú. Van valami ebben a színben, miközben annyira szomorúan egyhangúnak tűnik, önmagában is “él”.
Talán itt jön a képbe az amit fentebb írtam, hogy mi viseljük a ruhát és nem a ruha minket, így egy kellemes kisugárzás, pár jól válogatott különböző fazonú és anyagú fekete ruhadarab és már indulhat is a nap.

FEKETE2 FEKETE1

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook