10 DOLOG… – Adrien Brody

A jól megszokott sorozatom újabb része következik….

Adrien Brody-ról szinte már köztudott  – főleg kicsiny hazánkban – hogy édesanyja a híres fotós Sylvia Plachy révén magyar vér csörgedezik az ereiben. Bár New York-ban látta meg a napvilágot, mégis számtalan interjúban mesélt büszkén származásáról. Különös sármjával pedig nők millióinak szívét dobogtatja meg, szerencsére a külcsín mit sem vesz el tehetségéből és nem tartozik az “egy tucat” közé. Számos díjjal a háta mögött tényleg elmondhatjuk, hogy ez a fiú tud valamit!

AdrienBrody1

1.) Már gyerekként is a szereplési vágy hajtotta, ugyanis különféle szülinapi zsúrokra járt a saját előadásával amely a ‘The Amazing Adrien’ nevet viselte.
2.) 1992-ben motorbalesete volt, mely során súlyos lábtörést szenvedett és hónapokba telt míg teljesen felépült.
3.) 1999-ben a Summer of Sam című film forgatásán amikor eltört az orra, nagyon dühös volt. Végül megbarátkozott a ‘helyzettel’ és mára már ez a kis szépséghibája az egyik ismertetőjegye. 
4.) Van egy chihuahua-ja: Ceelo.
5.) Imádja a hip-hop zenét, a kedvence a The Beatnuts.
6.) A zongorista című film kedvéért megtanulta eljátszani a filmben felcsendülő Chopin műveket és bár nem tartozik a túlzottan testes színészek közé, mégis még közel 13 kilótól szabadult meg.
7.) A 2006-os A sötét lovag című filmben Joker szerepére pályázott, viszont – mint ahogy azt már jól tudjuk  a film készítői végül Heath Ledger-t választották.
8.) Az egyetlen amerikai színész aki elnyerte a César-díjat, ami az Oscar francia megfelelője.
9.) Szerepel Tori Amos – A Sorta Fairytale című videoklipjében.

10.) A legjobb barátai többek közt Asia Argento és Benicio Del Toro.

_____________________

A színész divattal való kapcsolata mondhatni elég szoros, hiszen olyan neves házak állnak mögötte mint Ermenegildo Zegna vagy a Prada. 2004-ben az Esquire Magazine a legjobban öltözött férfinak választotta.
Ezek után szerintem már nem kell semmit se mondanom!

Collage Collage2
A Prada 2012-es januári bemutatóján

tumblr_lxwkygLmxL1qaq9exo1_500-2 (1)

 

 

Ki legyen a jövő heti híresség?

Amennyiben érdekel a rovat többi része is katt IDE.

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook