10 dolog… – Lana Del Rey

Lassan két hét kihagyás után következzen egy újabb fejezete a ’10 dolog…’ rovatnak!

Ismét egy olvasói kívánságnak eleget téve, került kiválasztásra legújabb alanyunk, aki nem más mint Lana Del Rey.
Őszintén megvallva nem tartozik a kedvenceim közé, bár soha nem voltam aktív hater, de az is tény, hogy nem váltott ki belőlem mélyebb érzelmeket sem.

ldr2

1.) 18 évesen a Fordham Egyetemre ment, hogy metafizikát tanuljon.
2.) Számos név alatt futott már mint előadóművész volt Lizzy Grant (születési neve), Sparkle Rope Jump Queen és Lizzy Grant and the Phenomena
3.) Kedvenc színei az arany és a kék.
4.) Egyik nyilatkozatában azt mondta, hogy New Yorkban született az az ő városa és ott is szeretne majd meghalni.
5.) Jómódú családból származik, ugyanis édesapja Robert Grant internetes domain-befektető vállalkozó, és állítólag soha nem tömte tele senki zsebét dollármilliókkal annak érdekében, hogy lánya ilyen karriert fusson be.
6.) Egy vele készült interjúban azt mondta, hogy a mai napig szokott bébiszitterkedni, hetente kétszer (hmm ki tudja?!).
7.) Rajongói közt tudhatja Karl Lagerfeldet is aki modern korunk legzseniálisabb énekesnőjének tartja.
8.) Lana rengeteg helyről inspirálódik és annál is több példaképe van többek közt Britney Spears, Elvis, Eminem és Kurt Cobain.
9.) Amikor 14 éves lett szülei bentlakásos iskolába küldték Connecticut-ba, ekkor nagyon keményen inni kezdett és minden nap ivott. Ez az időszak és az akkor megélt élmények adtak neki ihletet a ‘Born to Die’ című dalához.
10.) Kedvenc parfümje a Spring Flowers a Creed-től. Amit eredetileg a 80-as évek közepén Audrey Hepburn-nek készítettek, aztán a színésznő halála után elkezdték a forgalmazását a nagyközönség számára.

____________________

Lana stílusa sokakat megoszt, az egyik tábor attól fröcsög, hogy alkatához abszolút nem illő darabokat választ, a másik csoport viszont az egekbe magasztalja stílusát. Hát….mindenki döntse el maga, hogy neki melyik határvonalon helyezkedik el az énekesnő.

Fotor01008173828 Fotor0100817380 Fotor01008173724

Ki legyen a jövő heti híresség?

Amennyiben érdekel a rovat többi része is katt IDE.

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook