Sziasztok!

Régóta érlelődött bennem ez a gondolat, aztán most végre időm is lett, hogy egy bejegyzést formáljak belőle :]

A különféle blogos játékokon, amikor összeállításokkal indultok, mindig csak ámulok és bámulok, hogy mennyi tehetséges és jó ízléssel megáldott, csodaszép ifjú hölgy járkál ebben a kicsiny országban.
Sokan közületek még blogolnak is, vagy előszeretettel használják a lookbook.nu oldalát a saját stílusuk világgá kürtéléshez. Minden ilyesfajta megmozdulást csak támogatni tudok, ugyanis egy blog remek hobbi lehet, egy Lookbook-os regisztráció pedig segíthet abban, hogy a saját korlátaidat feszegesd és az legyél aki mindig is lenni akartál. Hiszen ezen a nemzetközi oldalon, nem ciki semmi sem, nincsenek komfortzónák, se szabályok.

66

Térjünk a lényegre….

Úgy gondolod egyedi a stílusod, vagy csak egyszerűen van ízlésed? Esetleg blogolsz és mások szerint jól is írsz? Akkor jelentkezz! Írj a kerubinabmb@gmail.com-ra, lépj ki az olvasók közül és mutasd az ‘arcod’ a többieknek is. Szeretném ha jobban megismernénk egymást, hiszen ez az egész a szememben olyan mint egy nagy család.
Nincs ajándék, se nyeremény, mert ez csak egy lehetőség arra, hogy itt és ezen az oldalon hallasd picit a hangodat, vagy csak pár kép erejéig néhány mondatban bemutasd azt aki vagy.
Jöhetnek mindenféle levelek, outfit képekkel, linkekkel akár jó kis általad írt versekkel, gondolatokkal!
Eddig Ti szerettetek volna több személyes postot rólam, most én szeretnék átnézni az érem másik oldalára, mert szerintem nagyon sok értéket rejt :]

A jelentkezők számától függ majd az, hogy hány szerencsés olvasót tudok egy-egy cikkbe bemutatni. Ha kevesen éreznétek késztetést erre a felhívásra akkor természetesen, mindenki ‘reflektorfénybe’ kerül!

Várom a leveleket, mert már nagyon kíváncsi vagyok Rátok :]

xxxooo
kerubina