H&M Home – Budapest

A H&M Home világa nem is olyan sokára kis hazánkba is beköszönt!

Szeptember 12-én a Westendbenben újabb H&M üzlet nyitja meg kapuit és ezzel együtt egy friss részleg is helyet kap majd a svéd áruházlánc boltjában.
A céget 1947-ben alapították Västerås városában, Svédországban. A divatház azóta is töretlenül halad előre és egyre szélesebb körben hódítja meg a piacot. 2009 óta pedig már az otthonunkat is felöltöztethetjük a svéd márka darabjaiba.

HM-Home
A különféle dekorációs elemeket, textileket, konyhai- és fürdőszobai kiegészítőket, ágyneműhuzatokat és takarókat felsorakoztató Home részleg pedig kedvező árakon kínálja majd a portékáit. Így az már nem is kérdés, hogy egy igazi fashionista lakásában/szobájában igenis helye lesz ezeknek a termékeknek, csak győzzünk majd válogatni.

hm hm2 hm3hm4 hm5

Korábban az F&F már elkezdte itthon is forgalmazni a különféle lakásdekorációs termékeit, így csak remélni tudom, hogy idővel a Zara Home is megjelenik majd kicsiny országunk határain belül. Ugyanis amikor Barcelonaban voltunk szem- és ‘kéz’ügyre vehettem a spanyol cég dekorációs csecsebecséit, amit nem is kínálnak olyan borsos áron mint ahogy azt gondoltam korábban :]

Te jártál már valamelyik divatház home részlegén?