10 dolog… – Natalie Portman

Heti sorozatom újabb része következik…

Natalie Portman a képzeletbeli ‘kedvenc színésznők’ listámon elég szép helyet foglal el így nagyon örültem annak, mikor jött egy olvasói felvetés azzal kapcsolatba, hogy ezen a héten kerüljön ő ezen rovat nagyítója alá.
1981-ben Jeruzsálemben látta meg a napvilágot Natalie Hershlag-ként – nagyanyja leánykori vezetéknevét használja, annak érdekében, hogy megvédje magánéletét. Férje Benjamin Millepied, szerelmük gyümölcse Aleph Portman-Millepied 2011. júniusában született meg.

natalie-portman-1

Ezek után következzen pár érdekesség…

1.) 11 évesen egy modelügynök fedezte fel egy pizzériában.
2.) Eredetileg ő játszotta volna volna Júliát – Leonardo DiCaprio oldalán – Baz Luhrmann Rómeó és Júlia című filmjében, végül túl fiatalnak bizonyult a szerephez, ugyanis sok lett volna a korkülönbség Leo és közte.
3.) Folyékonyan beszél héberül, továbbá megérteti magát németül, spanyolul és japánul is.
4.) Az egyik kedvenc hobbija a búvárkodás.
5.) Egy napon ünnepli a születésnapját édesanyjával, ugyanis mindketten június 9-én születtek.
6.) Szabadidejében szeret karaoke estékre járni a Winnie’s-be – ami nem mellesleg New Yorkban található.
7.) 160 cm magas
8.) Nem tudott ott lenni a Star Wars I. rész: Baljós árnyak premierjén, mert az érettségire kellett készülnie.
9.) 8 évesen lett vegetáriánus, majd 28 évesen vegán (semmi olyat nem fogyaszt amiben bármilyen állati származék fellelhető)

10.) A V mint vérbosszú című filmje kedvéért, nem csak leborotválta a haját, hanem megtanult brit akcentussal is beszélni.

____________________________

A gyönyörű színésznő stílusa egyszerűen kifogástalan és ez nem a személyi stylist érdeme – ahogy sokan azt gondolják. Nyilván könnyebb jól öltözködni, úgy ha megmondják mit és mikor vegyünk fel, de úgy gondolom Natalie esetében ez egy zsigeri dolog.
Persze az is igaz, hogy aki már több mint 20 éve egy ilyen szakmában mozog, arra ragad is valami ízlés fronton, de az is tény, hogy valakire 50 showbizniszben eltöltött év se ad egy csipetnyi pluszt sem stílus terén.
A képekhez már nem is fűznék sok kommentárt, helyettem beszéljenek a képek :]

Collage

Collage Collage2

Ki legyen a jövő heti híresség?

(képek forrása: pinterest, Just Jared, tumblr)