10 dolog… – Cindy Crawford

Heti sorozatom újabb része következik…

Cindy Crawford neve sokunknak ismerősen csenghet, nálam az első divathoz köthető név az övé volt – Naomi Campbell-el és Claudia Schifferrel egyetemben. Azóta felnőtt számos topmodel generáció és a kifutók világa is kicsit megváltozott. Cindy mégis a mai napig nagy névnek számít a szakmában és talán ez így is lesz míg világ a világ.
Kevesen mondanánk meg róla, hogy már 47 éves is elmúlt pedig bizony igen és a legjobb példája annak, hogy a kor nem számít.

 936full-cindy-crawford

1.) A szalagavató bálon királynőnek választották, kísérőjét pedig királynak.
2.) Ösztöndíjat kapott a Northwestern Egyetemre ahol vegyészmérnöknek tanult, de sajnos pár év után otthagyta az iskolát és végleg a modelkedés felé fordult.
3.) Karrierje kezdetén sokan csak ’Baby Gia’ néven becézték, ugyanis hasonlóságot véltek felfedezni közte és az elhunyt Gia Carangi közt.

Collage
4.) Prince “Cindy C.” című számát ő insprálta.
5.) Az első szupermodel volt aki a Playboyban szerepelt.
6.) 1997-ben randizott Val Kilmer-el.
7.) A meleg jogok aktivistája, tagja a Parents and Friends of Lesbians and Gays (PFLAG) csoportnak.
8.) Van egy kis tulajdonrésze a Planet Hollywood étteremláncban.
9.) Több mint 600 magazin címlapján szerepelt.
10.) Inkább könyveket olvas a különféle divatlapok helyett.

__________________________________

Manapság főállású anyaként és üzletasszonyként kategorizálhatnánk be, persze nem hagyott fel teljesen a modelkedéssel sem. Mi több ha minden igaz a kifutók szeretete családban marad, ugyanis kislánya is kacérkodik már a kamerák kereszttüzével és könnyen lehet, hogy 10 év múlva ő lesz majd a divathetek egyik nagy kedvence.

Cindy nem is olyan rég Cannes vörös szőnyegén tündökölt, ebben a hófehér Roberto Cavalli estélyiben…

Opening Ceremony And 'The Great Gatsby' Premiere - The 66th Annual Cannes Film Festival
A hétköznapokon pedig ő is a kényelemre esküszik, ami már nem is meglepő ennyi celebekről szóló paparazzi képpel a hátunk mögött!

Collage Collage2 Collage3
Végezetül pedig következzen pár fotó az elmúlt közel 30 évből, amik remek bizonyítékok arra, hogy miért rajongott egy egész világ a hölgyért és miért került be a közé a bizonyos Top5 topmodel közé!

#cindy-pepsi cindy3 Fullwalls.blogspot.com_Cindy_Crawford90 tumblr_m7696pdF5j1r06q46o1_500 tumblr_md9wfmTXwK1r06q46o1_500tumblr_mdynysHw4C1r06q46o1_500 tumblr_me7tv9O0jt1r06q46o1_500

Ki legyen a jövő heti híresség?

(képek forrása: stylebistro.com, denimology.com, pinterest, donnaida.com, quotesjpg.com, tumblr.com)