10 dolog… – Emily Blunt

Heti sorozatom újabb része következik…

Emily Bluntot Az ördög Pradát visel óta egészen biztos, hogy mindenki ismeri. A színésznő karrierje a filmet követően pedig töretlenül szárnyal felfelé. Gondoltad volna, hogy még csak 30 éves? És már 2010 óta John Krasinski (szintén színész, legtöbben az Office című sorozat Jim-jeként ismerhetitek) felesége? De ne menjünk ennyire előre…Sok érdekes tény nem kering róla a világhálón, azért megpróbáltam összeszedni 10-et :]

Emily_Blunt_5

1.) 8 éves korától egészen 13 éves koráig dadogott, amit aztán sikerült leküzdenie. Egy interjújában mégis úgy fogalmazott, hogy ha ismeretlen közegben van, néha még a mai napig előjön ez a beszédzavar.
2.) Nagyon jó hangja van és tud is énekelni, amikor 16 éves volt lemezszerződést ajánlottak neki Angliában.
3.) Michael Buble énekessel 2005 és 2008 közt alkottak egy párt. A jegyességig jutottak, ám kapcsolatuknak a pletykák szerint Michael hűtlensége vetett véget.
4.) 170 cm magas
5.) Szeret lovagolni
6.) Kedvenc színésznői: Cate Blanchett, Emma Thompson, Nicole Kidman és Meryl Streep
7.) Remek csellista
8.) Van egy hörcsöge akinek a neve Trigger
9.) Kedvenc étele a burrata sajtos és bazsalikomos pizza
10.) Zeneileg Lupe Fiasco, Keane és a King of Leon áll hozzá közel

_______

A színésznő vörös szőnyeges megjelenései mindig tökéletesek, így kiragadni egyet nehéz lenne. Az idei Golden Globe gálán viselt Michael Kors estélyis összeállítását választottam.

EB
Kedvenceink hétköznapi öltözködése nem nagyon tér el egymástól, sőt bátran kijelenthetem, nem igen különbözik attól amit mi viselünk (eltekintve attól a ténytől, hogy mi olcsóbb árkategóriájú boltokban vásárolunk).

Collageemily_blunt_long_sheer_blue_fl-337x590
Jöjjön ismét pár inspirációs darab, amik már korábban is feltűnhettek más színésznőknél is. Az irány ugyanaz, kényelmes, basic elemek kombinálása úgy, hogy picit a nőcis vonal is megmaradjon.

untitled

Ki legyen a jövő heti híresség?

xxxxoooo
kerubina

(képek forrása: beautiful-pics.org)