Oscar-gála 2013

Tegnap lezajlott a 85. Oscar-díj átadás. Be kell valljam már nagyon vártam az eseményt, ugyanis minden évben valamiért lázba hoznak a jelölt filmek. Pár évvel ezelőtt még a hajnalban kelésre is képes voltam azért, hogy végignézzem a ki és milyen díjat söpör be. Azóta a munka miatt erre már nincs időm és kapacitásom se, így marad a pár órás csúszás és a filmek szeretete.

Megpróbáltam a legszebb darabokra koncentrálni, mert persze a rossz ruhaválasztás is említésre méltó, mégis a szép kreációkat jobb nézegetni, ugye?
Lássuk ki és mit viselt tegnap a vörös szőnyegen!

Jessica Chastain
Jessica Chastain, csodásan fest ebben az Armani Prive nude estélyiben.

Amy Adams
Amy Adams mint egy mesebeli hercegnő tündököl ebben az Oscar De La Renta kreációban!

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Louis Vuitton-ban! Melynek kiválasztásában a kislánya segített neki. Az immáron 3 gyermekes anyuka, remek formában van és ez a ruha remekül tükrözi a személyiségét.

Zoe Saldana
Zoe Saldana úgy tűnik nem tud hibázni, hiába a stílus a vérében van. A ruhája Alexis Mabille Couture! LOVE!

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence bár nem esküdni készült, mégis egy gyönyörű menyasszony benyomását kelti. A biztosra ment amikor ezt a fehér Dior Couture darabot választotta. Nekem tetszik!

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried nálam a cuki listán helyezkedik el, Emma Stone-nal egyetemben. Számomra egyike azon színésznőknek akikben nincs semmi negatív kisugárzás és talán emberiek tudtak maradni a nagy csillogás közepette. Az a tény, hogy Alexander McQueen estélyit viselt pedig még jobban emeli a szimpátia faktorát a szememben ;]

Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter, szépnek cseppet se mondható mégis annál különlegesebb. A kortalan színésznő minden hivatalos rendezvényen erőlködés nélkül hívja fel magára a figyelmet, talán éppen azért mert ő nem állt be a sorba, hogy egy futószalagon gyártott klón legyen.
A ruhaválasztása pedig ezt tökéletesen szimbolizálja! A picit gótikus hatású Vivienne Westwood ruhát, mintha róla mintázták volna. Bár a ‘szabályoknak’ nem felelt meg és szinte minden oldal a legrosszabban öltözöttek közé választotta, szerintem magához képest mégis visszafogott volt.

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson meseszép ebben a Cavalli darabban, a hozzá tökéletesen passzoló Jimmy Choo clutch pedig csak hab a tortán.

Anne Hathaway
Anne Hathaway stílszerűen Prada-ban, amióta rövid hajat vágatott magának egyre jobban tetszik nekem. A stílusa pedig kifogástalan lehet szó akármilyen eseményről. A neveletlen hercegnő korszak végérvényesen elköszönt!

Charlize Theron
Charlize Theron Dior-ban. A színésznőt manapság rengeteg kritika éri arról, hogy őszül és a rövid haj minden csak nem nőies számára. Mégis azt kell mondjam, hogy a sok pletyka mit sem ér, ugyanis Charlize csodaszép ezzel a pixie frizurával.

czj
Catherine Zeta Jones és a mögötte álló hölgy remekül összeöltöztek. A viccet félretéve az arany mindig bátor választás egy díjkiosztóra, de Mrs Douglas ezt is megoldotta. Amúgy egy Zuhair Murad darabbal nem lehet hibázni.

ja
Jennifer Aniston nem vitte túlzásba a válogatást az tény, de akármit felvehet akkor is gyönyörű. Most éppen Valentinoban ragyogott a vörös szőnyegen.

Nicole Kidman
Nicole Kidman ruhájának milyen szép az alja, nem? A teljesség végett egy L’Wren Scott darabot viselt.

Sandra Bullock
Sandra Bullock – Elie Saab! A színésznő jövőre már az ötödik x-be lép, de ki mondaná ezt meg róla? Az aranyér kenőcsről szóló pletykák lehet igazak? ( A színésznő állítólag ezt használja szemránckrémként és állítólag csodákra képes)

Renée Zellweger

Renée Zellweger-t első blikkre meg se ismertem. Ez a Carolina Herrera kreáció bár arany mégis a feledhető kategóriába tenném!

Kelly Rowland
Kelly RowlandDonna Karan Atelier! Az énekesnő valahogy mindig melléfog, vagy rossz szakemberek veszik körbe, vagy makacsul ragaszkodik kicsit sem szokványos ízléséhez?!

article-2283985-18419B24000005DC-327_470x797
Mark Ruffalo és felesége Sunrise Coigney. A színész nejének választása egyszerűen rémes, de tényleg…mi ez a gönc? Az ördög Pradat visel után szabadon bátran ráhúzhatjuk erre az estélyire a ‘cucc’ jelzőt…

Szavazz!

(képek forrása: glamour.co.uk, dailymail.co.uk)