4 variáció…férfi télikabátra!

Szépen növekszik a férfi olvasók száma, mégis úgy gondolom szegények nem kapnak elég infót tőlem semmilyen divattal kapcsolatos témában. Ennek két oka van, az egyik az, hogy félek nem értek annyira a férfi stílushoz amennyire méltó lehetne az írásom erre a tisztre. A másik pedig az, hogy nem tudom pontosan mi is érdekelné őket, mire kattintanának szívesen, hiszen számukra a divat még relatívabb mint nekünk nőknek.

Viszont úgy gondoltam, ha a nőknek volt körszemle télikabát fronton, akkor miért ne lehetne a pasiknak is? Így most jöjjön ez…

Bátran kijelenthetem mint laikus – férfi darabok terén – nem látok nagy differenciát egy-egy divatház választékai közt, semmilyen téren. Továbbá most csak egy-egy példát láthattok kiragadva a designer darabok közül, például az összes sportos fazonú darabot bemutatni szinte lehetetlen lenne és egy idő után unalmas is, hiszen ki akar képeket nézegetni órákon át?!

1. Mint korábban a női daraboknál kezdjük itt is a Burberry Prorsum kreációival. Sportos fazonok megtoldva a brit elegancia alapvető elemeivel és voilá…


Mango, 15.995 Ft


Mango, 39.995 Ft

Iceberg is a sportosra esküszik…


H&M, 12.990 Ft

2. Szőrmés gallérok, irha, éljen a pimp stílus!! Na meg A sötét lovag és Bane!!

Maison Martin Margiela

Zara, 49.995 Ft

Mango OUTLET, 34.995 Ft

A jó öreg szőrmés kapucni, John Richmond módra

H&M, 17.990 Ft

Ermenegildo Zegna


Vivienne Westwood

Bár az anyag nem teljesen ugyanaz, a gallérban fellelhetők az elemek! Zara, 49.995 Ft

3. Mindenféle mellény jöhet, hiszen könnyen aláöltözhettek. Az erősebbik nem pedig amúgy se fázós voltáról híres.

Les Hommes

Rick Owens

H&M, 9.990 Ft

H&M, 9.990 Ft

4. Utoljára pedig jöhetnek a már klasszikusnak számító dupla gombos kabátok. Akik a mai napig erősen tartják a helyüket és nem hinném, hogy valaha letaszíthatja őket valaki arról a bizonyos képzeletbeli top 5-ös listáról.

Prada

H&M, 29.990 Ft


Mango
OUTLET, 29.995 Ft


Zara
, 49.995 Ft

Te beszereztél már az idei télikabátodat?