A nagy gumicsizma körszemle!

Hétvégén már kaptunk egy szeletet az esős időből és ez innentől fogva mondhatjuk, hogy megszokott lesz. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ez hatással kell, hogy legyen a hangulatunkra mert nem!! Az öltözködésünkre viszont annál inkább nyomást gyakorol, ugyanis a folytonos csapadék nemcsak a hajunk állagának hanem a cipőnknek se tesz jót. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele de az én frizurám megsínyli a párás időt és a nap végére nevetségesen nézek ki, ezért inkább ha tudom, hogy esni fog a jó öreg copf felé fordulok. Hosszú sorokon át taglalhatnám még ezt a dolgot de inkább jöjjön a mai téma, a jó öreg gumicsizma.

Sokan a még mindig ódzkodnak tőle, pedig ruhatárunk egyik legpraktikusabb darabja lehet. Manapság már minden színben, mintában, fazonban kapható így mindenki igényeit, elképzeléseit könnyen kielégíthetik.
Celebjeink leginkább a Hunter gyártmányait favorizálják.

(http://thelabelloves.blogspot.it)

S annak különböző kollaborációit, mint például amikor a Jimmy Choo-val karöltve alkotott és ez a szépség született belőle. Ami egyébként a fenti kép bal szélén Ashley Olsen-en is látható.

Eme lábbeli pedig nem maradhatott ki a nagyobb divatházak választékaiból sem.
A Burberry kreációin meg se lepődünk…

Ralph Lauren 

 

Tommy Hilfiger

Voltak újítók is például a Louis Vuitton

A felső árkategóriás darabok után pedig tartsunk egy kis szemlét azon lábbelik közt, amelyeket Ti is könnyen beszerezhettek.

ASOS, Hunter több színben, ~ 31.500 Ft
Link ITT.

Bershka, 13.995 Ft


Stradivarius, 9.995 Ft


Decathlon, több színben 4.590 Ft


Decathlon, 4.990 Ft
Nekem is ilyenem van és mindenkinek csak ajánlani tudom!


eBay, ~ 5.500 Ft
Link ITT.

Ha a fentebb felsorolt választék nem elég akkor a világhálón barangolva számtalan darabra bukkanhattok. Angolul leginkább ‘wellington‘ vagy ‘wellington boots‘ néven akadhattok rá.

Remélem tudtam segíteni és akinek nincs az is hamarosan egy új gumicsizma boldog tulajdonosa lesz!