NEWS OVERDOSE!

Ez történt az elmúlt napokban, amíg nem voltam itthon nem sokat tudtam Nektek postolni, ezért most egy bejegyzésbe próbálok sűríteni sok mindent.

Lássuk….

Piacra kerültek a True Blood Makeup kellékek. ti magatokra kennétek az HBO sikersorozatának ezen termékeit?

Azt már tudjuk, hogy a neon színek nagy reneszánszukat élik, a Kenzo pedig a hűvösebb napokra se hagyja magára az extrém cipők szerelmeseit. Itt ez az új őrület, amit 430 $-ért meg is vásárolhattok majd, ami azért magyar átlagbérekkel nézve is sacperkábé 100 ezer Ft. Ér vajon ez ennyit?


Személy szerint imádom a Haribo ínycsiklandó gumimacijait és nem mellékesen Alexander McQueen darabjait is. Hogyan kerül most ez a két tény egymás mellé, egy mondaton belül? A megoldás egyszerű két tervező úgy gondolta az édes és színes zselatinos csodákat egy McQueen ruhává formálja. Hissa Igarashi és Sayuri Marakumi munkája pedig nyammm lett. Szerinted?


Mila Kunis, Miss Dior táska kampánya folytatódik és napvilágra került pár kampánykép is, amin a gyönyörű színésznő igazi hölgyként pózol. Szerinted jó választás volt?


A Dolce & Gabbana kampányai mindig, az igazi olasz család életérzést sugallják. Nincs ez másként a gyermekeknek szánt kollekciójuk kampányával sem. Az eredmény magáért beszél…..:)


Angelina Jolie ékszerkollekciójának híre meglepetésként ért, kíváncsi vagyok milyen lesz a fogadtatása, a “Style of Jolie” daraboknak. A kollaborációt pedig Robert Procop ékszertervezővel vészi végbe. Szerinted sikere lesz?


S nem telhet el hét, celeb parfümkampány nélkül sem. Most éppen hála Nicole Richie-nek és Beyoncénak. Csak győzzük magunkra fújni, az újabb illatokat.


Moschino tok iPhone-ra. Lehet ez lesz az új őrület? Hordanád?

Celebfotók is bőven akadnak, íme az első Drew Barrymore-ról, akinek pici pocakja már nem is olyan pici, egyre szebb a gömbölyödő kismama. Újfent gratulálunk!


Penelopé Cruz második gyermekét várja férjétől a sármos Javier Bardem-től. Gratulálunk Nekik is!


Jada Pinkett Smith a következő képet twittelte pár nap. Amelyen már vadócosodó kislánya Willow, mint bármely gyerek apukája, Will ölében alszik – magángépükön – szóval nem minden az amit a videoklipekben látunk.

SZERINTED?
TÉGED MILYEN HÍR ÉRDEKEL ÉS MI HAGY HIDEGEN?