Home Collections

Azt már tudjuk, hogy a neves divatházak minden területre szeretnének betörni, ami nem is baj. Külföldön már többek közt a H&M-nek és a Zara-nak is van ‘Home’ részlege. Amelyeknek oldalait csak ajánlani tudom Nektek is nézelődésre.  De ne feledkezzünk meg arról a bizonyos, felső tízezerrel sem, akik nem biztos, hogy megelégednek egy H&M lakberendezési választékával.
Nemrég látott napvilágot az a hír, hogy Justin Timberlake is az otthonok felé vette az irányt s bátran kijelentem, tehetséges van ehhez is.

Tovább haladva ezen a vonalon lássuk Cavalli mivel rukkolt elő pár hete.  S ez még csak a kezdet, ugyanis várható még csempe és tapéta is, a határ a csillagos ég. Azért Mr Roberto reméljük a konyharuhák területére nem téved be, esetleg nem lesz majd leopárdmintás WC papír sem…mert az mégiscsak..hát na!


S ha az elején megemlítődött a H&M akkor gondolom sokan emlékeztek még a pár hónappal ezelőtti kollaborációjára amit a Marni-val karöltve valósított meg. Utóbbi pedig nem tétlenkedik a nyár közeledtével sem és különleges designer székeket dobott a piacra.

Te melyiket tudnád jobban elképzelni az otthonodban?