Dress like…….- Spring

Dress like rovat újabb fejezet? Részemről jöhet, na és szerintetek?

Ha már tavasz lázban égünk akkor íme néhány példa kedvenceink háza tájáról, ők miben jelentek meg az elmúlt napokban, s mi azt, hogyan helyezhetnénk át a saját életünkbe, persze ne várjatok azért 100%-os egyezést.

1.)


Emma Roberts, Salvatore Ferragamo party-ján. Ezt a viseletet akármikor felveheted munkába esetleg ha úgy gondolod iskolába is, de ha a buliba választanád? Tedd, egy clutch-al megtoldva szerintem abszolút elképzelhető egy szórakozóhelyen.

2.)


Beyoncé hétköznapi viselete nagyon tetszik. A virágmintás nadrágok ebben a szezonban is hódítani fognak, így bátran viseljétek őket, egyszerű színekkel. A bátrabbak pedig kombinálhatják más tarka darabokkal is, persze az ízlésesség határain belül.

3.)


Jessica Alba, color blocking-ja egyszerűen nagyszerű. Ha a munkahelyeden nem kötnek szigorú szabályok, szerintem akkor bátran vállald be, legalább egy kis színt viszel a szürke hétköznapokba, de egy barátokkal eltöltött estére is kiváló választás.

4.)


Katherine Heigl, vásárláshoz ezt az outfitet választotta. A cipő annyira nem tetszik nekem, de az összeállítás többi része nagyon jó, igazi tavaszi viselet. Tehát nyugodt szívvel mondhatom, hogy jöhet ez hétköznapokra akár egy balerinával, bulikba pedig egy szexi magassarkúval. Nem?
2 féle cipőt tettem az szetthez, én ezekkel hordanám…

Neked melyik outfit tetszik a legjobban? Beszereztél már valamit ezen darabok közül?