Divattippek Kate Moss-tól!

Divattanácsok Kate Moss-tól? Sokak most felhúzzák a szemöldöküket, hogy na de kit érdekel? Sokan pedig bólogatnak bőszen, hogy “Igen, jöhet”…A model hölgy személye elég megosztó az emberek körében. Számomra ő sohse volt az az igazi szépség, bár benne nem is ezt kell keresni. Nála inkább a különleges jelző a megfelelő kifejezés (bár ez is egyéni vélemény).

Tehát lássuk miket tanácsol Kate nekünk nőknek.

1. Keress egy ‘vintage’ ikont s kövesd az ő ízlését

“Fontos, hogy legyen pár inspirációd vagy kiindulási pontod amikor öltözéket választasz.” – fontold meg, hogy valóban úgy érzed közel áll hozzád ez a korszak. “Audrey Hepburn viselné ezt?”


2. Ne vigyük túlzásba a kiegészítőket!

” A túl sok kiegészítő könnyen elronthatja az öltözékedet. Ne próbálj meg felvenni egyszerre egy kalapot és egy napszemüveget, mert könnyen úgy nézhetsz ki mint aki álruhát visel” . Az egyetlen kivétel ez alól a szabály alól, a túl sok ékszer, ugyanis abból sohse lehet elég.

Bár a kalapos napszemüveges állítására találtam egy cáfolatot egyenesen tőle….azért van benne némi igazság, bár Balaton Sound-on napközben én nagyon szeretek így járkálni.

3. Ha kétséged támad? Viselj feketét!

Csak felkapok valami feketét ha ahhoz van kedvem. Ha semmi dolgom sincs egész nap, akkor egész nap feketében vagyok.” Angelina Jolie is hasonlóan gondolhatja.

Szerinted? Te szereted Kate Moss stílusát?