Oscar-gála 2012

Lezajlott a 84. Oscar Gála is, a nyertesekről és a díjátadóról bővebben ITT olvashatsz.

Lássuk ki miben jelent meg a jeles eseményen….
Nagy bakikra szerintem nem kellett itt számítani, hiszen ez egy rendkívül jól megszervezett eseményén. Stylistok, sminkesek és fodrászok kisebb csapata készül az alkalomra, s segít felkészülni a színészeknek. A legtöbb ruha megszokott könnyed estélyi, persze vannak azért előnytelen vagy éppen nem ide illő darabok is. De hát senki se tökéletes….s ami Neki tetszik, az attól még nem kell, hogy tetszen mindenkinek.


Angelina Jolie nem meglepő módon Brad Pitt-el érkezett,  s hozott magával egy egész este aktív mosolyt, továbbá büszkén mutogatta gyönyörű lábait. Az időtálló klasszikus fekete darab pedig Atelier Versace.

Anna Faris, aki a Horrorra akadva mozik “sztárja”, részvétele ezen az eseményen sajnos nem tudom, hogy indokolt volt e. A diszkókorszakot keltette életre – már már gömbnek hatott – evvel a Diane von Furstenberg estélyivel.


A ‘The Office’ bájos recepciósa, Ellie Kemper, Armani Privé-ben tündökölt, ez a diszkólázas verzió valahogy jobban tetszik.


Meryl Streep (akinek győzelmes azért várható volt a Vaslady-ért), a szobrához öltözött és aranyba bújt a neves eseményre. Az estélyi nem mellesleg Lanvin. Nekem annyira nem tetszik ez a darab, de a színésznőnek nagyon jól áll.


Busy Philipps-re legtöbben talán a ‘Dawson és a haverok‘-ból emlékezhettek. A szürkés csipke Dolce & Gabbana estélyi még talán jó is lenne, de a testtartás? Húzd ki magad!
Azt a kikandikáló rózsaszín cipőt is tüzetesebben megnézném. Nekem ez az összeállítás olyan semmilyen….


Jessica Chastain, Alexander McQueen egyik kreációjában pompázott. Remek választás volt. A színésznőt az ‘Élet fája‘ című filmben láttam utoljára , aki nem látta volna a filmet annak csak ajánlani tudom. Elgondolkodtató, remek alkotás, nem utolsósorban pedig olyan színészek játszanak benne mint Brad Pitt és Sean Penn. Az Oscar-on ‘A segítség’ című filmjéért jelölték a legjobb mellékszerep díjra.


Emma Stone színében a szőnyeghez passzoló Giambattista Valli ruhát választott. A nyakrész nekem nem tetszik de lehet csak a kép rossz. Amúgy gyönyörű.


Michelle Williams is a pirosban látta a sikert, egy tüllös Louis Vuitton-t választott a nagy napra. Amin a derekán diszkréten egy kis masni van. Bájos!


Natalie Portman a tavalyi győztes, szintén a piros mellett tette le a voksát,  egy pöttyös Dior estélyiben jelent meg. Csak úgy sugárzott, ezzel életet adva a ruhának, ami magában egyszerű lenne, be kell valljam anyaként még szebb.


Gwyneth Paltrow egy könnyed  Tom Ford darabban érkezett, s a kevesebb néha több elve diadalmaskodott. Még így azzal a pongyolával is.


Milla Jovovich is a fehér színt választotta, egy Elie Saab-tól. A félvállas fazon remekül állt neki.


Roonie Mara, az eddigi megszokott fekete estélyik helyett, most kivételesen a fehéret választotta. Ezen tettével pedig némely külföldi oldalakon, egyenesen átkerült a legrosszabbul öltözöttek csoportjába. Emberek, láttunk már ennél sokkal rosszabbat is, vagy mégse? A mellrésznél talán picit fura, de nem kergetném Őt sodrófával, hogy vedd le ezt a göncöt édes lányom. A ruha Givenchy Haute Couture egyik csipkés darabja.


Cameron Diaz, egy egyszerű mégis nagyon szép Gucci darabban. Sajnos nekem ő, olyan semmilyen színésznő.


Jennifer Lopez, Zuhair Murad estélyiben, kicsit a 70-es éveket idézte. A híres darab amelyról már videok keringenek a világhálón, az különböző fórumok meg azon tanakodnak vajon kilátszott e mellbimbója mikor Cameron Diaz-al a színpadon volt??!!….szerintem nem.


Kate Mara, a név egyezés nem meglepő, a színésznő ugyanis Rooney Mara nővére. A csodálatos ruha Elie Saab munkája.


Melissa McCarthy, tudjátok ‘Szívek szállodája’. A színésznő, megcáfolva az eddigi trendet – elég arra gondolnunk, hogy Adele és mindig feketében jelenik meg – levetve a szemeteszsák érzést, bemert vállalni egy ‘új’ színt. Ezért már magában jár egy piros pont! A ruha amúgy Marina Rinaldi.


Glenn Close annyira fiatalosan néz ki, aki idén már 65. életévét tölti be, bőven letagadhatna 15 évet. Elég különleges ez a Zac Posen ruha, viszont tetszik az a blézeres megoldás, és a színésznőhöz remekül illik ez az outfit.


Kelly Osbourne és erőltetett mosolya, Badgley Mischka-ba öltözött. Értem én, hogy fogyott, s ez tök jó meg gratula…de ez a haj, KÉRLEK!!


Penelope Cruz, egy tökéletes Oscar-ra való darabban jelent meg, a levendula színű ruha az Armani divatház munkáját dicséri. Az anyaság neki is nagyon jót tett.

Sandra Bullock, Marchesa ruhája is a legrosszabb viseletek listáján tetszeleg. Pedig akkora baj ezzel sincs. A nyitott hátrész  derék vonalán a minta nekem nem tetszik, pontosabban a ruha úgy is jó lenne ha a hímzés csak elől díszelegne.


George Clooney és Stacy Keibler, a hölgy arany ruhája Marchesa.


Sacha Baron Cohen, a tiltások ellenére diktátornak öltözött, ezzel is népszerűsítve filmjét.

+1 EYECANDY

Pharrell Williams

Neked melyik ruha tetszett a legjobban?

Szavazz!