London Fashion Week – 12/13 F/W ready to wear – 1. rész

Elkezdődött a londoni divathét is, így itt az ideje az összefoglalóknak.

Mulberry 2012-2013 F/W

Szőrme, és a citrom/narancs árnyalatok tánca kísérte végig a showt. Csodaszép nyomatok és anyagok. A színek elhelyezkedése a darabokon, úgy jelenik meg mint egy festővászon kósza világa.
A skinny nadrágokról pedig lassan áttérhetünk a bővebb fazonú darabokra, ugyanis a kifutón ebből láthattunk pár bőr példányt. Természetesen semmi sem muszáj, így hordjátok a következő télen is azt amit igazán szerettek. Mert a megjelenésünket a belső kisugárzás az alapja, és az, hogy jól érezd magad a ruháidban.

House of Holland 2012-2013 F/W

A divatház új kollekciója a diszkókorszakot juttatja eszembe. Cikk-cakk minta, színek, trapéz fazon. Zoknik és platform párosítások. Szóval az időutazás garantált, viszont jól be lehet építeni a meglévő ruhatárunkba akármelyik részét. Tetszik ez a játékosság, és a visszafogottság amivé például a fekete teszi a darabokat.

Matthew Williamson 2012-2013 F/W

A türkiz, szilva, citrom és narancs színű darabok nagyon szépek lettek. Könnyed városi nőhöz remekül illő kollekció. A térdszoknya hódítása töretlen, a fémszíneket se kell végleg elfelejtenünk, ahogy még a flitter is maradhat egy picit.
Kedvencem még mindig a szőrme, s így a színekben pompázva még inkább belopta magát a szívembe. Továbbá az utolsó előtti narancs ruha, azzal a cipővel…awww..


Szerinted?

Szavazz!