New York Fashion Week – 12/13 F/W ready to wear – 3. rész

3. rész

Marchesa 2012-2013 F/W

Csodálatos anyagok és applikációk jellemzik leginkább, Georgina Chapman és Keren Craig csodáit.
A bemutatón csipkéből és tüllből nem volt hiány, de ezt szoktuk meg, s ezt is vártuk, s meg is kaptuk. Egyszerűen gyönyörű.
Szóval lehet majd résen lenni, ugyanis a Gossip Girl akármelyik epizódjában feltűnhet majd egy egy darab, Blair vagy Serena reprezentálásban. Ugyanis a vörös szőnyeges események után én leginkább rajtuk tudom elképzelni ezeket a darabokat.

Donna Karan 2012-2013 F/W

Picit a férfias vonalon maradt a tervezőnő, de ez nem baj, a szürke, vörös és fekete darabok testet követő szabásvonala nagyon tetszik. Viszont sajnos ennyiben ki is merül a dolog. Az én tetszésemet annyira nem nyerte el, vagy inkább mondjuk azt, hogy nem az én világom.

Jason Wu 2012-2013 F/W

A First Lady egyik kedvenc tervezője gyönyörű darabokat álmodott meg. Kollekciójába belecsempészte a kínai kultúra elemeit is, de pont annyira, hogy ne legyen már túlontúl távol-keleti és ne legyen annyira hétköznapi se. Így akárki felismerheti majd, melyik tervező keze munkája egy-egy darab.
Kicsit sportos, kicsit katonás, Swarovski fronton nőies és már magától értetődő módon szőrmés bőrös kreációk lettek.

Rodarte 2012-2013 F/W

Laura és Kate Mullavey munkáit nézegetve először nagymamáink szekrénye jutott eszembe, továbbmenve a II. VH időszaka és az 50-es évek. El is gondolkoztam ezeket ki hordja majd? Aztán, meg kell hagyni a pilóta kabátnál már bólogattam és a hasonló sémára tervezett ruhánál pedig azt mondtam, na igen ez az…!!
A burgundi már szinte 100%, hogy az egyik vezető árnyalat lesz a következő télen. Ti szeretitek?

BCBG 2012-2013 F/W

Max Azria élénkebb színekkel készül a hidegre, s ez tetszik. Geometriai minták, szőrmék és könnyed esésű anyagok jellemzik leginkább a kollekciót. Nekem tetszik, hiszen nem kell valamit túlbonyolítani, vagy teleaggatni luxust sugárzó kiegészítőkkel, hogy jó legyen.

Neked melyik kollekció tetszik a legjobban?