Azt vettem észre szeretitek a celebek hivatalos megjelenéseit, ezért itt van egy újabb, lássuk ki miben volt.

A cannes-i filmfesztivált követi az amFAR Gála ami egy jótékonysági esemény, többek közt az AIDS elleni kampányt is támogatják. S ilyenkor természetesen mindenki megjelenik, hogy megmutassa magát.


Lindsay Lohan (anyukája??) egy Tom Ford ruhában, bár ez ebben az esetben kit érdekel? Arra sokkal inkább kíváncsiak vagyunk, hogy mi történt Veled? 25 éves vagy 55?
Alakulni alakul de merre??


Sarah Jessica Parker, nem értem ezt a kompozíciót hogyan gondolta. Motorral érkezett és a bőrjakó rajta maradt? Vagy nem tudta eldönteni melyiket vegye fel és inkább mindkettőt magára dobta?
A kabát Theyskens Theory, a ruha pedig Oscar de la Renta darab, amit kár volt így elrontani.


Később láthatóan választott és örülök, hogy a ruha maradt. Nélküle mondjuk kicsit érdekes lett volna, egy szál bőrkabátban….;)


Leighton Meester, tudjátok, hogy szeretem a színésznőt, viszont ez a Louis Vuitton szoknya kicsit furcsa. Szőrös okés és az nagyon jó, mégis valami miatt van benne valami furcsa. Szerinted?


Heidi Klum immáron hivatalosan is Seal nélkül jelent meg. Olyan fura ennek a Roberto Cavalli estélyinek a felső része, vagy nem?


Julianne Moore-t nagyon szeretem, szerintem nagyszerű színésznő. A ruha kékes árnyalata is nagyon bejön, viszont sajnos előnytelen. Na és azt se gondoltam volna, hogy egy Roberto Cavalli darab.


Liz Hurley ha jól tudom most egy kisvárosban él távol a hollywoodi csillogástól, viszont az amFAR Gálán ő is megjelent.
Az öltözéke annyira Liz Hurley-s amennyire csak lehet, pont ezt a dekoltázst és szabásvonalat szoktuk meg tőle. Ha azt mondom ez a darab is Cavalli már meg se lep Titeket, nem?


Nicky Hilton, aki Paris kicsi húga ugyebár, nagyon jól választott, hogy ezt a ruhát vette fel, csodaszép. Csak úgy sugárzik a harmónia.


Cindy Crawford, még így 46 évesen is gyönyörűbb mint Lindsay Lohan. Lehet voltak kisebb műtétei, pletykák mindenkiről keringenek, viszont így kell méltósággal megöregedni, hiszen nem a kor számít hanem, hogy, hogyan érezzük magunkat s mit teszünk magunkért és a testünkért.
A ruha? dobpergés….Roberto Cavalli….

Rose Byrne-nél sajnos googleznom kellett, színésznő a hölgy és többek közt a Képlet-ben szerepelt.
A ruhája valami csodálatos Alexander McQueen darab.


Karolina Kurkova asszimetrikus ruha, gladiátor cipő, gyönyörű lábak? Az estélyi derék feletti része valamiért nem tetszik, de amúgy csodaszép.


Erin Heatherton a legegyszerűbb darabot választotta amit csak lehetett. A cuki lány a szomszédból jelenség ő nekem, attól függetlenül, hogy Victoria egyik angyala.


Jennifer Hudson és a már oly sokat emlegetett Roberto Cavalli.


Zárásként pedig íme Mihalik Enikő bizonyítva azt, hogy nincs lehetetlen és az álmok néha valóra válhatnak, persze kemény és sok munka árán 🙂

Neked ki tetszett a legjobban?

Szavazz!

[polldaddy poll=5926171]

Ez is érdekelhet: