Time Travel rovat – 5. visszatekintés

A korábbi részekben amiket (ITT) olvashattok, már szinte minden kedvelt pop bandáról megemlékeztünk. S még maradt pár, úgyhogy ideje ismét beszállnunk az időgépbe….

Five a brit banda 1997-ben tűnt fel. A tagok Scott Robinson, Ritchie Neville, J Brown, Abs Breen és Sean Conlon voltak. A csapat alapítója, ugyanaz volt mint a fűszeres lányoké, Simon Cowell. Az ő neve pedig ismerősen csenghet, hiszen napjaink tehetségkutatói közül van amit ő jegyez.
Első slágerük a Slam dunk da funk volt, amit egyszerűen imádtunk, s az első perctől fogva megvolt mindenkinek a maga kedvence. (Team Scott!!)
Majd sorban jöttek a slágerek….When The Lights Go Out, Got The Feelin és az Everybody Get Up. S az egyik abszolút kedvenc szám Tőlük, az Until the time is true volt. Emlékszem valami hatalmas bizniszelés által megvolt nagyon sok maxi cd-jük, amik az idők folyamán elkeveredtek, s mára ha még egy megvan már sokat mondok.
A banda 2001-ben feloszlott….
2006 szeptemberében előálltak azzal, hogy ismét folytatják. Majd ezt 2007 májusában lemondták, ugyanis azt várták Tőlük, hogy a régi dalaikkal “haknizzanak” amikor ők egy új oldalukat akarták megmutatni.

Utóéletük:

ABS (felső sor bal szélső) : Megjelent az Abstract Theory nagylemeze 2003-ban. Mai napig a zenéléssel foglalkozik, hol Scott-al karöltve, hol új bandájával a Lovedup Gang-el.
Ritchie (alsó sor bal szélső) : 2008 októberében megházasodott és egy ausztrál modelt vett el. 4 hónappal később bántalmazásért letartóztatták,majd az ügy után elváltak.
Scott (felső sor középső) : az EssexFM-nél rádiózott egy ideig. A Five feloszlása után nem sokkal megházasodott, s mára már 2 kisfiú büszke apukája.
J (felső sor jobb szélső): kivonat magát a médiából. 2007-ben szerepelt a 2007-ben szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban.
Sean (alsó sor jobb szélső) : R&B, jazz és soul énekesként folytatta, különböző brit kávézókban lépett fel.

Sajnos használható friss képet egyikőjükről, se találtam. Viszont ha akármikor ráakadok egyre, akkor mindenképpen megmutatom majd Nektek.

Korábban már írtam a BSB-ről de ne hagyjuk ki Nick Carter kisöccsét se. Egy mosolyt azért megér az emlék…;)
Aaron Carter 10 évesen 1997-ben adta ki első albumát. Gondolom egy tehetséggondozó családba születhettek a bátyjával együtt, hiszen nővére pedig modelkedett.
Inkább bájos volt akkoriban mint nagy tehetség, a szőke kisfiú, ahogy a szerelemről énekel egy parkban ülve. Persze valamiért hallgattuk így vagy úgy. Napjaink Justin Bieber-ei már egy kitaposott ösvényen haladtak. Igazán sohse tűnt el, mindig valamilyen formában jelent volt a popiparban. Szemfülesebbek láthatták már kamaszként a Hetedik mennyország című sorozatban.
Bár az albumát sohse vettem meg, de pár száma megvolt maxi cd-n és a mai napig megvan.

2011-ben megjárta a rehabot de visszatért, s azóta is fellép…

Aqua nevű dán formáció is 1997-ben alakult, amikor tényleg futószalagon kaptuk a különböző együtteseket. A Barbie Girl című slágerükkel futottak be igazán. A tagok Lene, René, Soren és Klaus.
A banda 2001-ben milyen meglepő feloszlott. 2007-ben visszatértek, de Dániában léptek csak fel. 2009-ben jelent meg Greatest Hits albumuk. Jelenleg újabb lemezen dolgoznak, s októberben már Dániában és Norvégiában meg is jelent ez. Számomra ők semlegesek voltak, csak emlékszem, hogy a suli bulikban előszeretettel játszották a dalaikat és különböző retro buliban is hallani egy-egy slágerüket.

Akkor….

és most….


Te szeretted Őket?