Stílusikonok avagy kinek az öltözkédése van hatással rám…!?

Nézelődtem a neten és láttam válogatásokat különböző celebek stílusáról. S eszembe jutott, hogy nem válogattam még össze Nektek, azokat az ismert embereket akiknek a stílusát szeretem és esetleg inspirál is.
Így talán kicsit jobban megismerhettek :)
A sorrendnek nincs jelentősége, csak így jutottak eszembe a hölgyek.

Kezdjük is elsőként Olivia Palermo-val, akit legtöbben a The City-ből ismerhettek.  Kezdetben nem volt annyira szimpatikus, a természete ugyanis elég furcsa. Viszont az öltözködési stílusa ettől függetlenül, lenyügöző.
Akik követnek FB azok sokszor láthatják, hogy “celeb style”-ként jó párszor szerepelt már. Ami nem csoda, hiszen hihetetlen érzéke van a  divathoz. Persze ilyenkor lehet mondani, hogy akinek van miből öltözködni annak könnyű. De nem kell sok pénz ehhez, csak fantázia és kreativitás.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy kövessétek figyelemmel.

(kép: http://blog.reebonz.com)

Miranda Kerr-t sokan akkor ismerték meg leginkább amikor Orlando ‘Tünde’ Bloom barátnője majd felesége később pedig gyermekének anyja lett. Pedig a 28 éves hölgy már jó ideje modelként dolgozik.
Szeretem azt a könnyed egyszerűséget amit áraszt magából minden egyes megjelenésével, látszik, hogy nem izzadságszagú erőlködés műve az ami rajta van.
Egy sportcipőben éppen olyan bájos mint egy vörös szőnyeges eseményen.
S még akkor se kelti egy slampos anya látszatát, ha a kicsi Flynn vele van. Imádom!


(képek: http://www.mymingpai.com)

Nicole Richie, kezetben Paris Hilton öribarinője volt, majd jó útra tért. Férjhez ment és mára 2 bájos csöppség édesanyja. Mint sok más ismert hölgynél, az anyaság neki se jelentett akadályt ahhoz, hogy stílusos maradjon. Tipikus az az eset, aki ha futni megy még akkor is csinos.
Neveli a csemetéket, közben jó feleség és egyengeti saját márkájának az útját ( ha valaki nem tudná House of Harlow)
Öltözékére a vintage stílus jellemző, de akármilyen kis- és nagyestélyiben jól mutat. Hiába ha van érzéke hozzá akkor nincs miről beszélni….

(képek: 200celebs.tk és 3.bp.blogspot.com)

Ashlee Simpson-nál kicsit gondolkoztam, hogy betegyem e ebbe a listába vagy sem. Ugyanis régen imádtam, ahogy öltözködik, a tornacipőktől kezdve a haján át. Emlékszem Bécsig mentem, mert úgy megtetszett a zöld tornacipője s itthon azt az árnyalatot sehol se lehetett kapni. Még a hajamat is úgy vágattam le. Nekem ő akkor, cirka 6 éve, ikon volt. Bár az is lehet, hogy ez a valóság show-jának az erős hatása volt csak.
Azóta persze, rengeteget változott, mind stílusügyileg, mind arcban (plasztika) mind alkatban. S magánéletileg is lefuttatott egy fejezetet, férjhez ment Pete Wentz-hez, gyermeket szült, majd elvált.
Mégis úgy gondoltam itt a helye, mert nem telik el úgy hét, hogy ne keresnék rá, éppen hol és miben jelent meg. S valóban sokszor slampos, de ha megteheti mert valljuk be megteheti, akkor miért ne tenné? Nem szabad elfelejteni, hogy ők is emberek, akik sokkal többet keresnek akár 1 perc alatt mint mi egy évben, de attól még ők is földi halandók akik, néhanapján szeretnek kinyúlt pólóban kávéért menni.


Anna Dello Russo stílusát imádom, de nem utánozom, hiszen ezt már tényleg nehéz lenne. S nem az átlagos hétköznapokra való viseletek ezek. A 49 éves ikon, a Japán Vogue főszerkesztője. Minden fontosabb divat eseményen ott van, s ha kell napjában többször is átöltözik. Ő az akinek ruhatárát, akármikor elfogadnám. Amit felvesz, az biztos, hogy irányadó lesz a trendekben.

(képek: http://www.thewalkmagazine.com és http://agirlastyle.files.wordpress.com)

Most jöjjön egy nagyobb témakör, egy sorozat ami szerintem sokatoknál irányadó. Ez pedig nem más mint a Gossip Girl. Nem szeretnék kiemelni egy személy, ugyanis az egész, ahogy van, divatot diktál. Erről már korábban írtam is, ha érdekel kattints IDE.
Mindenki szeretne Serena vagy Blair lenne, aztán rájövünk, hogy ez csak mese….Viszont a szereplők ruhái valódi darabok, s kis fantáziával könnyen ‘ellophatjuk’ egy-egy összeállításhoz az ihleteket. Na meg a színésznők is valósak és ahogy a sorozatban, úgy a magánéletben is láthatóan imádják a divatot.
Oldalak épültek ki arra, hogy a sorozatban látható ruhákat árusítsák, persze looks like alapon. S inkább az estélyi darabokra gondolok itt.
Színes harisnyákkal nyitott az első évad és most 2012-ben újra divat, vidám árnyalatokba borítani a lábunkat. A Blair féle hajpántok is hamar elterjedtek, s bár a sorozatban annyira már nem jellemző viselet, még mindig szeretjük.
Ti szoktatok egy sorozatot venni irányadónak?

(http://leykoamodek.blogspot.com/)

Akit még nagyon szeretek, de nem vettem észre egyenlőre magamon, hogy követném a stílusát, ő Rosie-Huntington Whiteley, model és színésznő. De inkább maradjunk az előzőnél.
A 24 éves hölgy kifinomult érzékkel rendelkezik és mostanában egyre többször került a legjobban öltözöttek közé.

(kép: http://fashionsophisticatedotcom.files.wordpress.com)

Sokáig gondolkodtam a következő hölgyön is, hogy betegyem e a sorba, de miért ne? Hiszen szeretem a stílusát, Ő pedig nem más mint Rihanna.
A barbadosi énekesnő mindig iránymutató, öltözködésben és hajban egyaránt. Például pár hete, láttam rajta egy egyszerű sortot, aminek hasonló párját aztán meg is vettem.
Vad, szexi és bevállalós. Nagyon jól ismeri alkati adottságait mégis szeret kacérkodni ezzel azzal és jól teszi, hiszen sugárzik Róla, hogy elégedett a testével.

(kép: http://www.stylecaster.com)

Rachel Zoe-t hiba lenne kihagyni a felsorolásból. A stylist-tervező királynő stílusa imádnivaló.

(kép: http://www.fashaholicsanonymous.com és http://www.styledujourbymimi.com)

Így elsőre ők jutottak eszembe, bár úgy érzem valakit kihagytam. Így ígérem, ha a memóriám tovább futtatja a programot és más is felrémlik, akkor folytatom ezt a sorozatot.

Neked kik azok akiknek a stílusa hatással van az öltözködésedre?