Victoria Beckham – Elle US 2012 január

Victoria Beckham az amerikai Elle januári számában pózol és tovább lapozva pedig új ízelítőt kaphatunk 2012-es tavaszi/nyári kollekciójának darabjaiból.
Az egykori Posh Spice, aki mára már egy két lábon járó stílusikon lett, annyi szerepet tölt be, hogy hirtelen nem is tudjuk melyikre kapjuk fel a fejünket. Nincs olyan hét, hogy ne kerülne be valamelyik magazinba, akár a magánéletével akár a divattal kapcsolatban. Hiszen elsősorban anya, majd feleség, énekesnő és divattervező. Azt pedig senki se tagadhatja, hogy a marketing a vérében van.
Na de térjünk vissza az editorialhoz, ami a  ’60s The Victoria Principle címet viseli, a fotós pedig Terry Tsiolis.
A modelleken látható, többek közt A-vonalú ruhák nemcsak a 60-as éveket idézik a cukorka színekkel, de fellelhetünk bennük egy kislányos vonalat is. Az inspirációt valószínűleg, a tervezőnő kislánya Harper Seven adta, akit anyukája mindenhova magával hurcol, így nem utólagos indok az se, hogy könnyen összeöltözhetnek. Bár kérdéses mennyire nőiesek a cicás vagy holdas darabok? Az áruk átlagban 515 $ és 925 $ közt mozog, ami átszámolva körülbelül 123 ezer és 220 ezer Ft-ot jelent.
Az anyagiaktól eltekintve bájos ruhák, kíváncsi vagyok mennyire lesznek sikeresek. És vajon átveszi e majd őket valamelyik fast fashion üzletlánc?
Ha igen, Te hordanád?