Time Travel rovat – 2. visszatekintés

Time Travel rovat újabb fejezete következik. Úgy gondoltam maradjunk még egy kicsit a 90-es éveknél. Milyen kiegészítőket hordtunk akkor, emlékszel?

Lássuk én mikre emlékszem….

Műanyag cumik, amiket különféle méretekben és színekben lehetett kapni. Minél több volt belőle annál jobb volt. Hordtuk táskán, nyakláncon, karkötőn és ahogy még a helyzet és a divat adta.

Hatalmas fodros hajgumi. Amiről majdan a Szex és New York-ban is beszélnek, amikor Carrie megjegyzi Bergernek, hogy egy mai nő nem hord ilyet.
Pedig akkor nagyon menő volt és nem kell megkövezni azt sem, aki ma is szereti és hordja. Hiszen napjaink divatja olyan gyorsan változik, hogy nem lehet és nem is kell vakon és loholva követni.


Tetszik? Hordjad, de érezd hol a határ és melyik hogyan áll jól. Catherine Zeta Jones se nyúlt annyira félre, szerintem. Legalábbis nem tennék tiltólistára különböző stílusválogatásokban, szerintem vannak ennél sokkal nagyobb divatbakik is.


S végül még egy gyöngyszem.
Maradjunk a hajnál, emlékeztek a műanyag apró csattokra? Virágok, pillangók és társaik? Amikkel copfunkat vagy csak simán a hajunkat díszítettük? Ma is látni itt-ott.

Hiszen ezt láttuk a tv-ben, a Popcorn-ban, a Bravo-ban és a Bravo Girl-ben is.
Na meg berobbant a Spice Girls de ez már egy másik fejezet….


Emlékszel?