Jimmy Choo – gallér papír kávéspohárra

Igaz 1 éve már sikeresen leszoktam a kávéról, mégis nagyon tetszenek ezek a bőrből készült  Jimmy Choo pohár gallérok, amik végül is teához és forrócsokihoz is nagyon jók. Funkciójuk kimondottan evidens, segít abban, hogy akkor is kortyolhasd az italod ha az még forró, hiszen a gallér megóvja a kezedet a túl magas hőtől.
Amikor ilyen „gallért” látok mindig eszembe jut a Grace Klinikából ismert Patrick Dempsey filmje, a Boldogító talán (Made of Honor) ahol a színész egy olyan üzletembert alakít, aki feltalálta ezeket a pohár gallérokat, természetesen a mozi szempontjából a foglalkozása csak mellékes.
Szóval aki úgy érzi nem tud ilyen nélkül élni, és a pénztárcája is jóváhagyja a dolgot, az mindenképpen szerezzen be egyet, hiszen milyen jól mutat majd benne a Starbucks-os Caffé Latte. S nem utolsósorban akármelyik fashionistának kiváló karácsonyi ajándék lehet. Azért halkan megsúgom az árát, mert szerintem nem mellékes, figyelembe véve azt, hogy mi is ez…165 $ ami körülbelül 39 ezer Ft. S akkor jöhetnek a védőbeszédek is, olyanok mint a ha jól bánunk vele egy életre is szólhat, hmm hát nem tudom, nekem ennyit nem ér.

És Neked?