Rihanna koncert – Budapest 2011.12.08.

Megígértem, hogy írok egy beszámolót Nektek a tegnapi Rihanna koncertről. Huuhh még mindig a hatása alatt vagyok bebizonyosodott, hogy a barbadosi hölgy tényleg gyönyörű  és mocskosul tehetséges is.

8 óra körül érkeztünk az Arénába, ahol mondanom se kell már hatalmas tömeg állt, a bejutás szerencsére mégis gyorsan ment. Állójegyünk volt a küzdőtérre, nem a kiemelt szektorba, de szerencsére így is viszonylag elől álltunk.
Az előzenekar Calvin Harris volt, aki amúgy legújabb dalában a “We Found Love”-ban is közreműködik. Ez már megadta az alaphangulatot az egész bulihoz, meg a várakozáshoz. Ugyanis a dj után csak RnB zenék szóltak, a közönség meg a türelmetlenség és az izgalom hatása alatt állt.

Majd olyan 45 perces késéssel elkezdődött. Csodaszép volt, de tényleg…Bevallom kételkedtem ebben a szőke parókában, de mint eddig minden frizura valamiért ez is nagyon jól áll neki.
4 félgömb árasztotta magából a háttérben található nagy vászonnal együtt, az énekesnőről szóló videokat. Majd feltűnt egy kék gömb, és kilépett belőle kis kék kabátban Rihanna az “Only Girl”-t énekelve. S a már sok koncertképen látható színes összeállítást viselte neon cipővel (kép ITT.) Közben köszöntötte Budapestet.
Aztán átlagban körülbelül 3-as csoportokra oszlottak a slágerek, s minden “blokk” végén, eltűnt átöltözni, közben összevágott videokat képeket láthattunk róla amelyek végén már mindig felcsendült a következő dal.
Felesleges lenne felsorolni mely számai mentek, mert tényleg majdhogynem csak slágerek voltak. Egy percig se unatkoztunk.
A “Cheers” című számának kezdete már evidens volt mikor felkerült rá a fekete Ray Ban s egy feles pohárral a kezében kérte a közönséget arra igyunk Nicki Minaj születésnapjára, majd lehúzta a shot-ot és jöhetett is a dal.
A koncertet legújabb albumának első slágere zárta, a “We Found Love”, majd ezüst-arany-piros konfetti eső hullott ránk, leírhatatlan élmény volt akkor ott abban a percben állni. Újra kisgyereknek éreztem magam az érzés adta meghatottságtól. Most is kicsit még így vagyok, nézzétek ezért el nekem ezt a túl érzelmes írást.
Abban biztos vagyok, akármikor is jön ide Budapestre legközelebb ott leszek, mert ő ízig vérig énekesnő, a playback minden gyanúja nélkül.
S szeretném itt is megköszönni a Szerelmemnek ezt a csodálatos születésnapi ajándékot <3

S akkor következzenek a képek. Némelyiket telefonnal készítettem, szóval bocsi a minőségért. Annyira sok kép nem lett, hiszen a buli hangulata felülkerekedett az archiválás iránti vágyon.

(ha a képekre kattintasz elvileg megjelennek nagyobb méretben is!)


összekötő video…(telos kép sorry)s a konfetti…


jómagam


outfit

Több képért látogass el a Facebook oldalamra ITT.

Tetszik? Szerinted?