bakik?! igen vagy nem

Jessica Szohr tegnapi lufis-puffos ujjú ruhája, eszembe juttatta, hogy régen csináltam már ” bakik?! igen vagy nem?” bejegyzést.
Szóval ezt most pótoltam, és ezeket találtam az éter világában…

Taylor Swift ha választanom kell számomra inkább semleges, ezért elfogultság nélkül mondhatom, hogy nagyon bájos ez az összeállítás rajta.

Salma Hayek, Berlinben jelent meg ebben az összeállításban. Felül sportos alul divatos vonalat követve??!!


…s hogy ne tűnjek túlságosan kritikusnak, szinte pár nap eltéréssel jelent meg ebben az YSL darabban. Ami szerintem nagyon előnytelenül áll neki, mintha a vastag vállpánt egy melltartó része lenne.

Charlize Theron, ebben a Dior miniben és abban az aranyozott cipellőben, az egyik kedvencem.

Elle Fanning -aki nővérével a Vogue szerint a második legdivatosabb testvérpár lett- most valamiért nagyon mellényúlt…nekem ez a balerina cipő nagyon nem…

Heidi Klum, mint egy üzletasszony. 5* !


Jessica Alba, fehér hóhercegnőnek öltözött, csak úgy csillog villog az a sok Swarovski kristály. A Barbara Bui cipője meg külön piros pont.


Blake Lively a Gossip Girl egyik legújabb 5. évados részében. Láthattuk milyen az ha a nyaklánc hosszabb mint a ruha maga, hoppá…


…majd a valóságban, Lady Gaga Christmas Workshop megnyitóján a Barney’s-ban. Nagyon jól áll neki ez a kék Elie Saab ‘öltöny’.

Fergie, nekem a kettő határán áll, valamiért igen, valamiért pedig nagyon nem. A nem oldalára talán a lába miatt billen, most olyan előnytelennek tűnik. Vagy nem?

Emma Watson, egy elegáns angol hölgy lett. A My Week with Marilyn londoni premierjén jelent meg ebben az elbüvölő outfitben.

Kendra Wilkinson, túlságosan kitette a büszkeségeit és az a cipő se valami jó választás.


A legjobb ellenpélda Kendra öltözetére, Stacy Keibler. Aki úgy mutatja keblét ahogy kell, ízlésesen, sejtelmesen, nőies és szexi.


Victoria Beckham, senkin nem láttam még azt, hogy olyan jól álljon neki a midi szoknya magas szárú csizmával mint neki. Most mégis ez a cipő meg az a bőr szár, mintha valami elfuserált lábmelegítő lenne. Bár a ruha csodás. De egy rossz szavam se lehet, hiszen ő Victoria Beckham egy stílus ikon, lehet ő tudja jobban mi a jó és mi nem…vagy vannak kivételek?Kristen Stewart,  a Twilight Bella-ja remekül választott amikor emellett a fekete estélyi mellett döntött, s örülök, hogy nem tornacipővel vette fel, hanem Jimmy Choo egyik platform alkotásával.

Vámpírszotinál maradva jöjjön Ashley Greene, aki a fekete-fehér divatvonalat lovagolta meg egy csipetnyi bevágással oldalt. S meg kell hagyni jól döntött.

Rachel Bilson, a Nylon magazin partyján. Tetszik ez a hétköznapi egyszerű mégis nagyszerű lány kép. S külön piros pont azért a Vanessa Bruno blézerért.


Sarah Jessica Parker is tévedhet, most valamivel nagyon mellényúlt. Szerintem azzal az ujjatlan kabáttal (nem tudom pontosan mi a hivatalos neve).

Miranda Kerr, szerintem az egyik legjobban öltözött celeb. Megjelenése még egy egyszerű délutánon is kifogástalan. Mégis ettől a Peter Pilotto  ruhától mégis zizizik a szemem. Neked nem?

Nicole Richie, ő az akit szintén azokkal a pozitív jelzőkkel illetném mint az imént Miranda-t. Most mégis úgy látom, nem ez élete szettje. A kabát meg a szoknya is, külön külön jöhet de együtt nem.


Michelle Williams, olyan kis ártatlannak tűnik ebben a Erdem darabban. A kevesebb néha több elvét követve végül győzedelmeskedett.


Nektek ki tetszett és ki nem?