Képes-ruhás beszámoló American Music Awards díjkiosztó

November 20-án Los Angeles-ben zajlott le a 39. American Music Awards.
Az egyik legjobban várt zenei díjkiosztó abszolút nyertesei, a számomra inkább country énekes (mint pop) Taylor Swift és az aranytorkú Adele.
A díjazottakról bővebben ITT olvashatsz.

S akkor jöjjön a már jól megszokott mustra, a vörös szőnyegről…

Katy Perry, a frizurájához stílusban pont passzoló Vivienne Westwood kínai mintás-flitteres darabot választott. A cipő pedig Jimmy Choo ‘Vibe’.
Az összkép a hajdísszel és a sminkkel együtt nagyon jó lett. Bár nekem az énekesnő az utóbbi időben “elDitaVonTeesedett”.
Kíváncsi vagyok meddig marad meg ez a rózsaszín vattacukor csoda a fején amit hajnak neveznek, mert persze vicces meg aranyos volt az elején, de már kicsit uncsi, a minimális lenövéssel együtt. Pedig olyan szép arca van.


Selena Gomez, egy Giorgio Armani szatén ruhát viselt és hozzá egy pár Jimmy Choo-t. Az összkép régi korok színésznőit idézi. Az estélyi nekem nem annyira tetszik, mert a szatén nem az egyik kedvencem. Viszont Selena-ról elmondható Britney Spears-től idézve ‘i’m not a girl not yet a woman’...5 év múlva viszont visszavonhatatlanul gyönyörű nő lesz belőle, aki után bomlani fognak a pasik.


…s mostani párjával/barátjával Justin Bieber-el. A tinik kedvencének haja elég érdekes így félrenyalva, vagy nem?
Mondjuk a képről nekem az jut eszembe, hogy: elhoztad az öcsédet is a díjátadóra?

Taylor  Swift, Reem Acra 2012-es tavaszi darabját viseli. Úgy csillog mintha tudatosan készült volna arra, hogy tényleg minden tekintet rá irányuljon, ha nyer ha nem…
A haja nekem így kihúzva sokkal jobban tetszik, neked nem?


Maroon 5, óóóhh Adam Levine egyre jobb pasi lesz…


Adam Lambert, amennyire megtévesztően jól néz videoklipjeiben, nekem annyira nem tetszenek a nyilvános megjelenései. A kabát jó, az öltöny nem.

Jennifer Hudson,  Jenny Packham 2011-es őszi darabját viseli. A cipő pedig Christian Louboutin Daffodile (imádjuk). Gyermeke születése és fogyása óta egyre szebb az énekesnő/színésznő.
Rúzs 5* !


Jennifer Lopez, ‘A legjobb latin előadó’ díjat besöprő énekesnő egy 2011-es őszi Zuhair Murad Couture darabot viselt. A magasított nyakú, virágokkal és gyöngyökkel tarkított estélyi szerintem remek választás volt. A cipő pedig Jimmy Choo “Eros”.

…később a színpadon szinte szárnyakat kapott Giambattista Valli 2011-es őszi darabjában…

..majd jöhetett a Britney-re erősen hajazó megjelenés, a testszínű csillogó kezes-lábasban, Pitbull társaságában. Ezen az estén a testszín nagyon futott nála!

Jenny McCarthy, Victoria Beckham 2011-es tavaszi darabját választotta lila színben.
Nagyon szép a smink és a ruha, de a bokacsizmával valamiért nem vagyok kibékülve.


Heidi Klum, Giles Deacon 2012-es tavaszi kreációját viselte. A mintával kivagdosott ezüst ruha alá kék fehérneműt választott. A cipő Nicholas Kirkwood egy python példánya.
A model ruhájára az jut eszembe, mikor az óvodában összehajtottunk egy papírlapot, és bele vagdostunk össze-vissza, majd kihajtva érdekes alkotások születtek. Asztalterítőnek mondták mindig, bár igazából sohse funkcionált ebben a szerepben. Nektek is volt ilyen?

Audrina Patridge, egy oldalt bevágott Joey Tierney szarvasbőr ruhát viselt, ehhez pedig Versace platform cipőt választott stílusosan Versace clutch-al.
A szokásos mosoly megvan, az alak megvan, a frizura megvan. Nekem tetszik.Nicki Minaj, az egyik legszebb 2012-es tavaszi Oscar de la Renta Spring ruhában jelent meg.
Meglepő mód nagyon elegáns volt, nem aggatott magára különböző plüss figurákat, és nem vett kezes lábast se, és végre a tornacipőt is lecserélte valami nőiesre.A szandál pedig Alexander McQueen armour wedge darabja

Értem én, hogy Jersey Shore, meg most minden helyre be kell őket nyomni. De nem tudom Mike ‘The Situation’ mit keresett itt?! A ruha megszokott, egy hajszállal ért be a közönséges előtt.


Keltie Colleen, a google szerinttv-s személyiség és a Panic! at the Disco gitárosának Ryan Ross-nak a volt barátnője. Ismét szánom-bánom, hogy nem ismerem a hölgyet.
A ruhája miatt válogattam be ebbe az összeállításba.
Abszolút kedvenc :)Neked ki tetszett és ki nem?