A Gossip Girl című sorozat a 100. részéhez érkezett, ezt pedig méltó módon ünnepelték meg szombat este New York-ban. Az epizódot 2012 elején mutatják be, s az is sejthető, hogy valami különleges történik majd benne. Most pedig előre szólok, hogy  azok akik még nem update-k a sorozatot illetően, pontosabban itthon nézik a tv-ben és még a 3. évadnál tartanak, azok ne olvassák tovább a bejegyzést…


Blair megházasodik, de az a kérdés, hogy kivel? Louis-val? Chuck-al? Esetleg az oltárnál megfutamodik? Továbbá visszatér Georgina, de miért? Megint mit vagy kit akar tönkretenni? Esetleg valami titkot tartogat a megjelenése?
Az írók nem árulnak el többet, így maradnak a találgatások. Annyit már most lehet tudni, hogy Chuck jó útra térése akármennyire is nem akar róla tudomást venni felkavarja Blair-t. Ahogy a kettőjük közt elcsattant csók is kezdhet egy új szálat a több éve bonyolódó történetükben. S ne feledjük el, Blair születendő gyermekének, nem tudjuk pontosan ki is az apja (bár erre szerintem mindenkinek van egy tippje). Szóval ha nem is egy szaftos spoiler ez, azért abban már biztosak lehetünk, valaki tényleg valóra váltja Blair tündérmeséjét és megtalálja végre a hercegét. (Team Chuck 😉 )

Most pedig jöjjenek az esten készült képek, ki miben jelent meg a vörös szőnyegen.

Blake Lively egy gyönyörű Marchesa darabban. Ehhez Lorraine Schwartz ékszereket viselt és arany pántos Versace szandált.


Leighton Meester, egy gyönyörű pántnélküli ekrü Balmain ruhában. Bár a mellén kicsit feszesnek tűnik azért nagyon csinos. A szandál pedig Jimmy Choo “Lauren”.

Chace Crawford, férfiasan elegáns

Ed Westwick, elegáns mint mindig bár volt már jobb frizurája is.

Penn Badgley, ő is a megszokott stílusban jelent meg. Jó 🙂


és a fiúk együtt

Michelle Trachtenberg, nekem ő valamiért mindig semleges.


Chloe Moretz, egy Stella McCartney darabot viselt a 2012-es S/S kollekcióból. Nekem nem tetszik ez az összeállítás. Az ifjú hölgy egyébként Blake Lively egyik új filmjében a ‘ Hick ‘-ben, a színésznő tinédzser lányát alakítja (!!). Kíváncsian várjuk.



A “szülők”, Kelly Rutherford és Matthew Settle. Mondjam azt, hogy ők is a már megszokott módon néznek ki ?? !!


 és Kelly Rutherford a nagymamát alakító Caroline Lagerfelt-el

Kaylee DeFer, amennyire tetszik a ruhája felső mell- és vállrésze, annyira nem jó a darab többi része, na meg a cipő az se.

JoAnna Garcia, őt még a sorozat 3. évadjában láthattuk, mint Nate barátnője. De lehet a 100. részben is feltűnik?

Roxane Mesquid, Louis testvérét a hercegnőt alakítja az 5. évadban.

Szerintetek ki találta el legjobban az outfit-et?