10 legjobban öltözött testvérpár a Vogue szerint

A Vogue címlapját már korábban láthattátok a FB oldalamon, amin Mary-Kate és Ashley Olsen van. A ‘Best Dressed’ kiadás címlapján.
Aki nem látta annak itt a kép

Ez az év a szerkesztők szerint a testvérek éve volt, s valóban sok tehetséget adott a pályának egy-egy család. Összeírtam mindenkiről pár dolgot, néha segítségre hívtam a google-t mert sajnos hiba nem hiba, volt akiről nem sokat tudtam. Némelyik kép alá odaírtam ki-kicsoda, mert van ahol nem látszik a korbeli különbség.

A lista a következők szerint alakult:

1.) Mary Kate & Ashley Olsen

A világ talán egyik leghíresebb ikerpárja, méltán érdemli ki ezt a címet. A két lány ugyanis rendkívül sokoldalú. Annak ellenére, hogy az elmúlt években számos hír került napvilágra róluk, amelyben a főszerepet a drog, a bulimia vagy az anorexia játszotta. Manapság úgy tűnik lassan 26 éves korukra megjavultak, reméljük ez így is marad.
Karrier: számos mozi- és tv film, sorozatok, ebből a szempontból nem kell őket bemutatni. A kereskedelmi televíziók előszeretettel játsszák a családi filmjeiket ünnepekkor.
Los Angelesben van egy cukrászdájuk (Sweet Lady Jane), továbbá 2004-ben alapították meg a Dualstar Entertainment Group-ot, amely több, mint 3000 bolttal rendelkezik az államokban. Nevükhöz köthető a 4-14 éves lányoknak szóló “Mary-Kate and Ashley: Real fashion for real girls” nevű divatmárka. Ezt követte a The Row, majd az Elizabeth & James. 2010-ben pedig piacra dobták első felnőtteknek szánt kollekciójukat az Olsenboye-t. Ja és tudtad, hogy Mare-Kate nevéhez köthető a boho look stílus elterjesztése? Pedig állítólag igen….

2.) Dakota & Elle Fanning

Dakota első főszerepét 6 évesen kapta a Nevem Sam című sírós drámában Sean Penn oldalán. Azóta számos világhírű filmben szerepelt, például a Nagydumás kiscsajok, Világok harca, Újhold, Napfogyatkozás, Rocker csajok és még sorolhatnánk. Számos kampány reklámarca. Na meg az is fontos, hogy még mindig csupán 17 éves.
Húga Elle még pimaszabbul fiatal, ő ugyanis csak 13 éves (!!). Ki mondaná ezt meg?
Korához képest mögötte is számos film van például: Bábel, Benjamin Button különös élete és a Super 8. Ja és ne felejtsük el, hogy a Doktor House-ban ynújtott alakításáért Emmy-díjra jelölték. Azt hiszem erre mondják, hogy született tehetség.
A divatvilág is felfigyelt rá, és ő lett a Marc by Marc Jacobs 2011-es ready to wear kollekciójának arca.

3.) Claire, Virginie, Jenna és Prisca Courtin-Clarins

Jacques Courtin-Clarins unokái, a francia Clarins kozmetikai lánc örökösei.
Kiváló ízlésük, sok divatblog állandó témája.

4. ) Lily & Ruby Aldridge

A 26 éves Lily többek közt Victoria’s Secret model, és a Kings of Leon frontemberének Caleb Followill-nak a felesége. 2011 márciusában vezetett egy fotó blogot is a Vogue UK oldalán ‘Today I’m Wearing’ címmel.
Húga Ruby úgyszintén ígéretes model, még csak 20 éves de olyan nevekkel dolgozott már együtt mint Marc Jacobs, Zac Posen, Valentino.

(a bal Ruby, a jobb Lily)


5.) Poppy és Cara Delevingne

Mindkét brit hölgy model. Poppy például a Mango kampányában felűnt fel, húga Cara-t pedig többek közt a Burberry bemutatóin láthattuk.

6.) Coco és Bianca Brandolini

Az olasz testvérpár közül Coco divattanácsadó, Bianca pedig színésznő. Utóbbit érte az a megtiszteltetés , hogy 2010 februárjában leereszkedhetett a Szent Márk-székesegyház harangtornyából, a karnevál angyalának jelmezében.
A képen a ruháik is harmóniában vannak, Coco cipője nekem jobban tetszik. Hiszen Team Louboutin ;)

7.) Beyonce és Solange Knowles

Őket szerintem senkinek se kell bemutatni. Az énekesnők, nem hiába kerültek fel a listára, hiszen Beyoncé stílusa fantasztikus és húgát se kell félteni ha divatról van szó.8.) Charlotte Gainsbourg és Lou Doillon

Az ő nevüknél ideje egy kis divattörténelem órát tartani, persze náluk nem olyan kuszák a szálak mint Kardashian-éknál, de vannak benne érdekes vonalak.
Anyjuk Jane Birkin színésznő, az ő nevét viseli a Hermés egyik leghíresebb táskája. Jane és Serge Gainsbourg házasságából született: Charlotte Gainsbourg, színész- és énekesnő. Lou 1982-ben született Jane Birkin és Jaquis Doillon francia filmrendező lányaként, színésznő és modell . S van még egy féltestvérük Kate Perry aki John Berry és Jane Birkin lánya és fotográfus.

9.) Kate és Pippa Middleton

Szerintem őket se kell nagyon senkinek se bemutatni. A királyi esküvő óta, talán nem is telik el úgy nap, hogy valamelyik internetes portálon ne veséznék ki éppen merre jártak vagy mit viseltek a Middleton lányok. Bocsánat helyesbítek Pippa, és Katalin hercegnő.
Kate stílusa hibátlan, annak ellenére is, hogy sokan támadják azért mert egy ruhát többször is felvesz, és pár ember meg azért utálja mert túlságosan sovány. Sőt van akiknek nem tetszik, hogy nem csak méregdrága designer darabokban jelenik meg. Ezért én adnék neki egy mezei piros pontot. Mert szerintem nem mindig kell az uralkodónak a felsőbbrendű sznobizmust sugároznia, hanem néha kell az is, hogy a nép maga közé valónak gondolja. Pippa stílusánál már csak feneke híresebb, hiszen az esküvő után hónapokig volt az újságírók kedvenc témája, a Henry herceges love story-val karöltve.

10.) Kate és Ronney Mara

Rooney a mostanában a Girl with a Dragon Tattoo amerikai remakje kapcsán lett felkapott, nővére Kate szintén a színészi pályát választotta többek közt szerepel az Orvlövész-ben, a 127 óra-ban.

( bal oldali Rooney, jobb oldali Kate)

Kit szerettek és kit nem? Kimaradt valaki szerintetek a listából?