Fridge fesztivál személyes beszámoló

A nyár egyet jelent a fesztiválokkal, ám a meleg napok elmúltával nem kell végleg búcsút intenünk annak, hogy jó zenékre egy kicsit ismerős közeggel együtt ‘lüktetve’ bulizzunk át pár éjszakát. A Fridge pedig pont erre született, hiszen téli sportokból és igényes bulikra éhező és lelkes fiatalokból van bőven. Az alap adott volt mindenhez, így nem volt más dolguk a szervezőknek mint létrehozni ezt a télköszöntő rendezvényt. Nem árulok el újat azzal ha azt mondom, hogy sikerült a legtöbbet kihozniuk a hely adta lehetőségekből és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Ha van kedvetek akkor jövőre mindenképpen látogassatok ki egy napra, szerintünk megéri ;)


A kicsit csípős i
dőjárás ellenére a buli nagyon jó volt, és minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a hideg érzete minimálisra csökkenjen. Néha a melegedőkben húzódtunk meg, amik a hütte-k hangulatát idézte, volt zene tánc minden.

Íme a már beígért pár kép, archiválás szempontjából nem volt egy tartalmas este, de remélem érzékelhető valamennyire az a hangulat amit ez az este adott…


A backstage-ből készült fotón, a minősége ellenére is jól látható milyen magas a rámpa


A színpadon a Pendulum


Volt csülök is, nem is kevés, tény, hogy nem ettünk de a látvány gusztusos volt..


S jöhettek a melegítők..
…kint


..majd az arénában bent


aréna, ahol már melegebb volt, sőt 10 perc táncolás után sokan a ruhatár opcióját választották


levezetés, a Somersby hütte és szabályai