Victoria’s Secret Fashion Show 2011

Végre felkerültek a képek a Victoria’s Secret tegnapi bemutatójáról. Bevallom őszintén, nagyon vártam, hogy láthassam. Már most kinéztem pár gyöngyszemet, ugyanis nagy imádója vagyok a márkának.

Mintegy 31 szárnyat alkottak a modelekre. 7 különböző témában vonultak fel: Ballet, Super Angels, Passion Play, Angels Aquatic, I Put a Spell on You és  Club Pink. Több mint 2 millió Swarovski kristályt használtak fel az estéhez.

A ‘Super Angels’ téma modeljei,  stílszerűen Kanye West ‘Stronger’ című számára kezdtek el bevonulni. Később csatlakozott hozzá a színpadon Jay-Z is és még előadtak pár számot. Utóbbit persze várandós felesége, Beyoncé is elkísérte, aki az első sorból végigtáncolta és énekelte ura fellépését.
Adam Levine pedig élőben adta elő a ‘Move Like Jagger’ című slágert, amire a kifutón végigvonult Miranda Kerr egy 2.500.000 $ Fantasy Bra-ban. S nem lett volna show, ha a Maroon 5 énekesének – mellesleg Victoria’s Secret model barátnője – nem szerepelt volna pasijával a reflektorfényben. Anne Vyalitsyna egy arca puszival ajándékozta meg párját a kamerák előtt.
A ‘Club Pink’ téma fehérnemű bemutatója alatt pedig Nicki Minaj vette kezébe a mikrofont és fokozta a már amúgy is jó hangulatot.
A bemutatót teljes hosszában november 29-én adja le a CBS, ami remélhetőleg pár nappal később már itt nálunk Magyarországon is elérhető lesz.

S akkor jöjjenek a képek slideshow-ban, a teljesség igénye nélkül. Ja és bocsi ha esetleg valaki kétszer is szerepel, lehet elkerülte a figyelmemet a többféle kameraállás.

Tetszik?

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.