Hey! Let’s show your costume…

Elmúlt a Halloween s akkor végre szemügyre vehetjük melyik celeb minek öltözött. Volt akiket megszállt a kreatív ihlet, s voltak olyanok is akik a biztosra mentek, s megmaradtak a megszokott jelmezek világában. Tehát elő a pontozó táblát, lássuk miből lesz a cserebogár….

Leona Lewis, a Maroon 5 Halloween party-ján Hollywood-ban. Sajnos nem tudom melyik filmből jöhetett az ötlet – ha onnan jött – de mondjuk azt, hogy egy meglött gimis bálkirálynőnek öltözött.


Beyoncé Kanye West partyján tette tiszteletét. Maja a méhecske is lehetne, de mondjuk azt, hogy simán csak egy méh :)

Anja Rubik és Kanye West. A model gypsy jelmezt öltött, Kanye pedig tőle furcsa módon nem túl fantáziadúsan egy gimis srácnak tűnik a 90-es évekből…hm…

Heidi Klum október 29-én Las Vegas-ban, a TAO nightclub Halloween buliján. A model biztos nagy rajongója a Bodies kiállításnak vagy Lady Gaga hús ruhája hagyott benne mély nyomott?

…majd október 31-én férje Seal társaságában majomként a saját bulijukon


Mariah Carey, Nick Cannon és az ikreik Moroccan és Monroe. Nagy közös családi beöltözésnek lehetünk szemtanúi, ugyanis a rajzfilm után szabadon ők a A hihetetlen család.

A hétvége legérdekesebb celeb híre mindenképpen Kim Kardashian nevéhez köthető. Ugyanis körülbelül 72 nap után válni készül férjétől.
Mindenesetre szexi Poison Ivy-ként.


Nicole Richie nagyon édes J.Lo és Joel Madden mint Hunter S. Thompson (író, újságíró). Vajon az igazi Jenny mit szólt hozzá? :)


Paris Hilton kicsit furcsa állapotban már She-Ra-ként mulatta az időt Halloween estéjén. Ugye az a térdén nem egy elesés nyoma? Ejnye Paris…

Úgy tűnik a J.Lo jelmez elég trendi volt, ugyanis Kelly Osbourne is ezt választotta, mellette pedig Joan Rivers aki Suri Cruise-t testesíti meg.

Jennifer Love Hewitt és a barátja Jarod Einsohn, Jolie-Pitt párosnak öltözött. A babák szimbolizálják a pár 6 gyermekét. Meg kell hagyni, nagyon kreatív :)


A Black Swan című film sokakat megihletett, íme pár példa…
Lea Michele

…és Alessandra Ambrosio

Jessica Alba boszorkánynak, férje Cash Warren pedig amerikai focistának öltözött. Utóbbi valljuk be nem túl kreatív.

Blake Lively Kleopátraként is bájos.


Jessica Simpson, már büszkén mutogatja mindenhol a pocakját. A képen a múmia újraértelmezését láthatjuk az énekesnő tolmácsolásában.

A Maroon 5 Halloween party-ján Adam Levine és barátnője Anne Vyalitsyna. Adam alias Axl Rose, Anna pedig Stephanie Seymour. Mellesleg régi nagy kedvencem a November rain című sláger.


Fergie-n minden van ami csak kell, simán elmehetne egy Tim Burton film szereplőjének.


Gwen Stefani is királylányként tündökölt Kate Hudson buliján.


Miley Cyrus pontosan nem tudom minek öltözött de elég vad az a nyaklánc, a Kiss együttes is megirigyelné.


Neked ki tetszett a legjobban?