Halloween look-alike selection

Úgy gondoltam összeválogatok pár színészt, színésznőt, énekest, énekesnőt akik kis erőfeszítéssel könnyen lehetnének a másik személy bőrében. Értsd, nagyon hasonlítanak egymásra. Na de ki lett előbb? A tyúk vagy a tojás?
….Lássuk….

Zooey Deschanel színésznőt többek közt az 500 nap nyárban láthattuk, de feltűnt még számtalan filmben. Mostanában pedig a New Girl című sorozatban bizonyítja be azt, hogy remek komika.


és Katy Perry énekesnő


Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan.

Most tisztázzuk a dolgot, Javier szerepelt a Vicky Cristina Barcelona-ban, nem mellékesen pedig Penélope Cruz férje. Jeffreyt pedig többek közt a P.S. I love you című filmben és a Grace klinikában láthattuk.


Amanda Seyfried a Mamma Mia!, Kedves John és a Lopott idő üdvöskéje…


Dakota Fanninga kicsi lány bizony felnőtt a Világok harcából, s most leginkább a Twilight filmsorozat egyik vámpírját kelti életre.


Volt idő amikor Nicole Scherzinger-t és Kim Kardashian-t összekevertem. A teljesség végett Nicole a néhai Pussycat Dolls énekesnője. Kim pedig egy jelenség, akinek saját valóságshowja van, és olyan csapat áll mögötte aminek köszönhetően nem telik el nap, hogy ne halljuk róla, vagy családja bármely tagjáról.


Leighton Meester és Minka Kelly. A két színésznő szerepelt is közös filmben a Roommate-ben. Leighton-t továbbá a Gossip Girl című sorozatból ismerhetik a legtöbben, Minka-t pedig a Friday Night Lights-ból.Shakira-nak meg Beyonce-nak volt egy közös száma a Beautiful Liar. Amikor azt nézem könnyen összekeverem őket. Szóval úgy gondolom ők is beleillenek ebbe a válogatásba, mert könnyen egymás bőrébe bújhatnak.Helen Hunt és Leelee Sobieski

Helen Hunt-ot többek közt a Mi kell a nőnek? és a Jövő kezdete című filmekben láthattuk. Leelee pedig szerepelt a Deep Impact-ben de ő volt Joan D’Arc a Szent Johanna című moziban.A különleges hangú énekesnő  Nelly Furtado és Courtney Cox aki a Jóbarátok Monica-jaként maradt meg leginkább az emlékezetünkben.

Chace Crawford és Ian Somerhalder
A sorozatok rajongóinak már lehet feltűnt, hogy az Upper East Side egyik szépfiúja és a leginkább vámpírként elhíresült úriember kimondottan hasonlítanak egymásra. Talán a szemük miatt van az, hogy sokan könnyen összekeverik őket?!

Natalie Portman és Keira Knightley
Hiába a négy év korkülönbség – Natalie idősebb – és a kontinensnyi távolságok, valami azért mégis van a levegőben…


Isla Fisher és Amy Adams
Be kell valljam nem egyszer volt, hogy kevertem őket. A Boltkóros hölgy és a Bűbáj hercegnője, mintha ikrek lennének.
Lábjegyzetként mondom Isla Fisher vőlegénye napjaink egyik legvitatottabb személyisége Sacha Baron Cohen (Brüno, A diktátor).

Jordin Sparks és America Ferrera
Az énekesnő és az amerikai csúnya Betty közt a hasonlóság kísérteties.

Joseph Gordon-Levitt és Heath Ledger
A két színész még közös filmben is szerepelt méghozzá az 1999-es 10 dolog, amit utálok benned című vígjátékban. A hasonlóság már akkor is feltűnő volt, mégis Heath 2008-as halála után az elmélkedések erről még inkább felerősödtek. Mostanában pedig sok helyen azt olvasni, hogy Joseph a következő Heath Ledger. Mr Levitt tehetsége nem kérdéses, de pótolni Heath-t lehetetlen lesz és talán ezt ő is nagyon jól tudja és éppen ezért nem is akarja, egyszerűen ez a sors és a genetika fura játéka.


Johnny Knoxville és Josh Duhamel
Az ős-Jackass-es úriember és Fergie sármos férje közt, mindenki döntse el maga, melyikük a jobb pasi….


S végül de nem utolsósorban az ezerarcú színész Nicolas Cage, ha esetleg nem tudná minek öltözzön stílszerűen lehetne vámpír is, vagy talán az is?? Egy interneten keringő kép szerint valószínűleg az, hiszen egy 1870-ben készült fotón mintha ő lenne…hm….


S ha szeretnél Halloween-kor beöltözni de még nem tudod mi legyél akkor itt van pár ötlet azok közül, amik elég népszerűek ebben a szezonban: Nicki Minaj, Black Swan illetve Törpilla.

Íme a video, hogy legyél Nicki Minaj…

Szerintetek ki hasonlít a legjobban a másikra?