Justin Timberlake & Amanda Seyfried – W Magazin október

Justin Timberlake és Amanda Seyfried a W Magazin októberi számában.
A fotózás apropója, nemsokára mozikba kerülő “In Time” című film, amelyben mindketten szerepet kaptak.

A tartalom röviden: “A Lopott időben egy olyan világot ismerhetünk meg, ahol a legerősebb pénznem nem más, mint az idő. Az emberiség eljutott arra a szinte, hogy felfedezze az örök fiatalságot, így 25 éves korában mindenki megáll az öregedésben – ám van egy csapda is: genetikailag úgy lettek tervezve az emberek, hogy egy évvel később meghalnak, kivéve ha van elég pénzük rá, hogy tovább éljenek…” (forrás: http://filmtrailer.hu)

Visszatérve a W magazin képeihez, ezeknek semmi köze sincs a filmhez. Hiszen az elnöki házaspár bőrébe bújnak, míg a színésznő minden fotón a szigorú, fegyelmezett nőt testesíti meg addig Justin kicsit bohókásra veszi a figurát.
Tetszik a styling, és Amanda haja így feketén is.
Az énekesből mostanában színésszé avanzsált Timberlake, pedig úgy néz nagyon jól érzi magát ebben a szerepben. Tavaly szerepelt a Facebook történetét bemutató filmben a Közösségi háló-ban, idén eddig már két alkotással is megörvendeztetett minket, először a Rossz tanár-ban láthattuk exe Cameron Diaz oldalán, aztán pedig a Barátság extrákkal című filmmel került mozikba amiben partnere Mila Kunis.
Ejnye Justin jó dolgod van, ennyi gyönyörű nővel körülvéve!