ékszerek őszre

Úgy gondoltam összerakom egy bejegyzésben két divatház ékszerkollekcióját, ha nem is az összehasonlítás végett (az igazán úgyse lehetséges), de érdemes két szemszögből látni a divatot.
Az ékszerek az egyik legnagyobb rejtett kincsei a ruhatárunknak. Gondolj bele, ha felveszel egy sima fehér trikót, mennyit dobhat rajta egy jól megválasztott nyaklánc, karkötő.
Ezekkel a kiegészítőkkel tehetjük teljessé az összképet, legyetek igazi nők, próbálkozzatok mindenféle ékszerrel, ha nem szereted akkor nem kell nagy és feltűnő, lehet az minimális is, a hangsúly azon van, hogy feldobja az egyszerű darabokat is. S néha egy kis bling bling is csodákra képes.

Az első a Lanvin nevét fémjelezve került a piacra, igazi glam stílus. Semmi szerénység, csak a csillogás, és a részletekbe merülő elegancia. Az arany, a fekete és az ezüst tónusok csodálatos keveredése, garantáltan figyelemfelhívó lesz  akármerre jársz is.
A kedvenceim azok a régi bilincsre hasonlító karperecek.

A második 2011-es őszi/téli kollekció pedig a Mango-é.
4 féle témában csoportosíthatjuk a darabokat: Afrika, nagy kristályok, állatminták és a természetes kövek.
Odaírtam az árát azoknak, amiknek megtaláltam a Mango oldalán.

Mivel ezek az ékszerek nem mindenkinek elérhetőek, főleg az áraik miatt, ezért kerestem Nektek pár költséghatékonyabb megoldást.

Karkötő, H&M, 2490 Ft

Gyűrű, H&M, 1990 Ft

Nyaklánc, H&M, 1290 Ft

Nyaklánc, H&M, 1290 Ft


Karperec, H&M, 1290 Ft


Karkötő, H&M, 2490 Ft

Nektek hogy tetszenek?