no more gossip girl

Na, akkor egy kis pletyka….a Gossip Girl háza tájáról.
Az információk szerint nem fog többet szerepelni a sorozatban oszlopos tagként (állítólag néha vendégszereplőként) Taylor Momsen és Jessica Szohr, ismertebben Jenny és Vanessa.
Jenny karaktere az elején nagyon bájos és szerethető volt, és fajult el a 3. évadra egy pandamaci szemű, gót beütésű, örökké lázadó lánnyá, aki már csak nyomokban hasonlított magára. Aztán a 4. évadban néha visszatért, a sminkje is jobb lett, a lázadásból is visszavett, de valamiért már nem adta azt a karaktert, mint ami a “Little J.” korszakában volt. Kár érte, mert nekem az egyik kedvencem volt régen. S állítólag a nézőknek még mindig ő az egyik leginspirálóbb karakter a sorozatban.
Vanessa sohse volt nekem a top5-ben, de még a top10-ben sem. Egy langyos alakítású, változó személyiségű, mély nyomokat nem hagyó karakter volt. Néha visszatért, hogy megkeverje a dolgokat, de másra nem nagyon volt jó. Gondolom karrierje akkor fejeződött be mikor Dan a 4. évad végén közli vele, hogy többet nem barátok.. jaj de nagy kár, dráma..
Félreértés ne essék ez nem a színészeknek szólt hanem a karaktereknek:)

xoxo