53. Grammy

Az 53. Grammy díjkiosztó is lezajlott, így hát ideje hogy szemügyre vegyük, ki miben jelent meg ezen a neves eseményen. Mielőtt nekikezdenénk a ruha mustrának, röviden lássuk kik és milyen kategóriában nyertek. Innen.

Az év albuma: “The Suburbs,” Arcade Fire
Az év felvétele “Need You Now,” Lady Antebellum
Az év dala: “Need You Now,” Lady Antebellum
Az év felfedezettje: Esperanza Spalding
Az év pop albuma: “The Fame Monster,” Lady Gaga
Az év női pop előadása: “Bad Romance,” Lady Gaga
Az év férfi pop előadás: “Just The Way You Are,” Bruno Mars
Az év rock dala: “Angry World,” Neil Young
Az év rock albuma: “The Resistance,” Muse
Az év R&B dala: “Shine,” John Legend & The Roots
Az év R&B albuma: “Wake up!” John Legend & The Roots
Az év szóló rap előadása: “Not Afraid,” Eminem
Az év rap dala: “Empire State of Mind,” Jay-Z and Alicia Keys
Az év rap albuma: “Recovery,” Eminem
Az év női country előadása: “The House That Built Me,” Miranda Lambert
Az év férfi country előadása: “‘Til Summer Comes Around,” Keith Urban
Az év duó vagy csoportos counrty előadása: “Need You Now,” Lady Antebellum
Az év country albuma: “Need You Now,” Lady Antebellum
Az év latin pop albuma: “Paraiso Express,” Alejandro Sanz
Az év klasszikus albuma: “Verdi: Requiem,” Riccardo Muti, conductor
Az év tradicionális gospel albuma: “Downtown Church,” Patty Griffin
Az év dance felvétele: “Only Girl (In The World),” Rihanna
Az év elektronikus dance albuma: “La Roux,” La Roux
Az év alternative zenei albuma: “Brothers,” The Black Keys

Most pedig lássuk a ruhákat:) A képeket innen és innen vannak.

Rihanna Jean Paul Gaultier couture kollekciójából választotta magának ezt a darabot (amit eredetileg a bemutatón Andrej Pejic viselt).

Miley Cyrus Roberto Cavalli ban jelent meg.

Katy Perry Giorgo Armani kreációban, angyalszárnyakkal és a Swarovski kövekkel díszített melltartóban. Cipője pedig Casadei, ékszerei természetesen Thomas Sabo. Angyali:)

Jennifer Lopez egy Emilio Pucci miniruhában, ezüst flitterekkel. Férje Marc Antoni társaságában, ezzel megcáfolva a pletykákat miszerint válnak. A cipőjéről pedig még csak annyit hogy ahhh…:D

Ciara Emilio Pucci maxi ruhában.

Az állapotos Selma Blair, Lanvinban mutatta meg az egyre szebben növekvő pocakját.

Nicole Kidman Jean Paul Gaultier 2011-es tavaszi Haute Couture kollekciója egyik darabjában. Nekem egyre kevésbé tetszik ez a szétbotoxolt Nicole:(

Eva Longoria Ashi Studio fekete fehér ruhájában jelent meg, Sergio Rossi táskával, és Brian Atwood cipőben. Mindenki láthatta milyen jó formában van, válása után is.

Kelly Osbourne egy rövid lila fordos Tadashi Shoji ruhában, nekem nagyon tetszik. Bár inkább a ruha mint Kelly, habár le a kalappal előtte, hiszen nagyon szépen lefogyott. (Nem is csoda, hogy ő lesz az új arca Madonna Lourdesének kicsiny márkájának a Material Girl -nek)


Lady Gaga, tojásként vonult be. Aha, oké, erre nem lehet mit mondani, de a hús ruha után már semmin se lepődünk meg, az tuti. Bár az ötlet megint 5*-ös…

Csak egy kis mosolygás végett betettem a válogatásba a Jersey Shore MTV reality műsornak két tagját Situationt és Snookie-t. Szerintem ők se gondolták volna pár éve hogy ilyen nagy eseményre lesznek hivatalosak. Bár megjelenésükön nem látszik hogy annyit gondolkodtak volna azon mit is vegyenek fel, na jóó talán Snookie igen, de azért ő se annyira:D Situation nagy csajozós arcát mutatja a képen biztos ami biztos, és a kezében ott a védejegyévé vált napszemcsi is, már csak hasat kellett volna villantani és azt gondoltam volna Jerseyben készült a kép egy Grammy-s poszter előtt:D  (reméljük az Oscar gálára már nem hívják meg őket…)


Ricky Martin, ezüst nadrág, bakancs és zakó párosításban látta a sikere kulcsát, Justin Bieber talpig fehér szmokingban jelent meg, Usher pedig csak lazán és divatosan feszít napszemüvegben.

Íme egy csoportkép (balról jobbra) Keith Urban, Nicole Kidman, Seal, Heidi Klum, Jada Pinkett, Will Smith és lányuk Willow Smith. Willow ruhája kicsit sem hétköznapi főleg az a cipő, de ez a kicsi lány a tavalyi évben nagyon elindult hódító útjára, a zeneiparban, ettől függetlenül a divatot se veti meg, és néha úgy néz ki mint Rihanna mini mása.