Burberry

Cristopher Bailey merész ötleteket álmodott meg a Burberrynek,  2009-es előléptetése óta ( azóta ő a Burberry Prorsum kreatív igazgatója) egyre izgalmasabbá teszi a kollekciókat, az idei ready to wear bemutatón Londonban már merészebb formát öltött a trenchcoat is. Merész párosítások, vagányabb anyagok ez a két szó jellemzi a legjobban ezt az estét.

A domináns szín a fekete és a tejeskávé volt, az egyberuhákon viszont megfigyelhetőbbek az élénkebb szinkompozíciók, a millitary stílus pedig 2011 tavaszán és nyarán is még megtalálható lesz a divatban. A bemutató fő elemei voltak a bőrleggingsek, melyek steppelt részekkel voltak itt ott megoldva.  Burberrynél még a tapadós nadrág és a kis bőrkabát összhatása is tökéletes.

Nekem személyes kedvencem a szegecselt kabát:) Milyen jól állhat egy kis fodros szoknyával, exrém sarkakkal.

Jól megfigyelhetjük mennyire egyszerűen fel lehet dobni egy kabátot ha derékban különböző színű övekkel kötjük meg, merjünk merészek lenni.

Személyes kedvenceim itt most inkább a férfi ruhák, akárki akármit mond a trench coat-ok időtlenek, és akármilyen évszak, divathullám jön, megállják majd a helyüket.

A rendezvényen  tiszteletét tette a híres divatfotós Mario Testino, és Sarah Jessica Parker is, a show-t pedig idén végigkövethette bárki élőben, az interneten.