A tavaszi első próbálkozásai előtt még gyorsan lőttünk pár tél-búcsúztató képet (jó ez nem teljesen igaz, ellenben jól hangzik :])

Őszintén megvallva már alig vártam a jó időt, így az sem állhatott az utamba, hogy a fotózás napján vészjóslóan csökkenni kezdett a hőmérséklet és a beígért napsütést gyönyörű szitáló eső helyettesítette. 
Előttünk viszont nincs megállás, így tehát belevágtunk a dologba és remélem az időjárás szülte viszontagságok egy percre se érződnek az elkészült műveken. 

Ezt a khaki bombert még a leárazás során vettem, hogy majd a hirtelen beköszöntő, és körülbelül egy hétig tartó tavaszi szezonra jó lesz majd, és így is lett, lassan pakolhatom is el. Az ezüst body lehet sokak szerint nyáron stílszerűbben hat, én mégis ebben az összeállításban éreztem azt, hogy helye van – persze nyáron se hanyagolom majd el. 
Az alul szaggatott nadrág fazonját nézve régebben messze nem volt az esetem, ám az elmúlt egy évben magam is meglepődtem azon, hogy az aktuális trendek mennyire képesek voltak más irányba tolni minden olyan véleményt, amit eddig ezekről a darabokról gondoltam. Szó se róla élvezem, csak még nekem is szoknom kell, hogy képes vagyok a legnagyobb ízlés-szélsőségek közt ingázni akár 48 óra leforgása alatt is.
A csizma egy nagyon régi, kedvenc darab, amit egy nagy tavasz előtti rendrakás során találtam és ez az időzítés nem is lehetett volna tökéletesebb. 

 

 

Bomber: C&A 
Body: Tezenis
Jeans: Bershka
Fanny Pack: vintage
Bracelet:  Vju & Aark Design
Booties: H&M
Sunglasses: ASOS

photos: Farkas Ágnes

ZENE

____________________________________

Amennyiben érdekel a többi outfit is katt IDE
More outfit photo HERE

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Instagram  Pinterest