SOINS? Kipróbáltuk!

Újabb kencék kerülnek terítékre!

Magam sem értem, hogy mi történt velem, de mostanában egyre jobban érdekelnek a szépségápolási termékek. Bár azért nem minden, mert képtelen lennék órákig válogatni a rúzsok közt, mert az életem ezen területe egy totálisan nagy vakfolt.
Soha nem is értettem hozzájuk és mikor egyszer “érteni akartam” a barátnőim a fejüket fogták az ajkaimra pingált művem láttán, egy szó, mint száz inkább a krémek közt vadászom és azokat tesztelgetem, mert így talán jobban jár mindenki – aztán ki tudja mi lesz kicsit később. :]

____________
Ezen a héten a SOINS pár terméke kerül a nagyítóm alá.

Mit kell tudni a márkáról?
A legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgoznak. Egészen pontosan egy olyan szépségápolási termékcsalád, ami nem tartalmaz mérgező vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot és még sok-sok mesterséges összetevőt.

DSC_7659

Elsőként szeretném bemutatni a két arckrémet, amit én használok tőlük. Mivel mind a kettő egy nappali kozmetikum, ezért leginkább felváltva kenem vele az arcomat.
Bár már egy olyan rendszert kiépítettem rá – de lehet csak placebonak jó -, hogy ha kevesebbet alszom, akkor a ránctalanítót használom inkább és egyébként tényleg jobb tőle a bőröm.

Ha már így jobban belementem ebbe a kiadásba, akkor következzen ez a termék:
SOINS svájci alma őssejt nappali ránctalanító krém minden bőrtípusra 
Kezdjük azzal, hogy az illatát nagyon szeretem, bár a természetes kozmetikumokkal kapcsolatban sokakat pont az zavarja, hogy nem feltétlen úsznak félrevezető illatfelhőben, nekem mégis tökéletesen bejött az, ami a tégely kinyitása után fogad és a mai napig szeretem reggelente ezzel nyitni a napot – végre sikerült belevarázsolnom a kötelező ébredős rituálék közé juhuu.
A krém egyébként klinikai tisztaságú svájci őssejtet tartalmaz, ezen alma őssejt pedig bizonyítottan fokozza a bőr sejtjeinek aktivitását, így elindítja az arcbőr őssejtjeinek megújuló képességét.
ITT megvásárolhatod!

SOINS nappali krém normál bőrre fekete nadálytővel
Ezen nappali csodaszer illatát kicsit nehezebben szoktam meg és azt is, hogy a tipikus ragacsos krém hatás még jó ideig érezhető volt a bőrömön, ezt persze könnyedén orvosoltam azzal, hogy a következő alkalommal már egy sokkal vékonyabb réteggel az arcomon futottam neki a hidratálásnak. Mégis ha választani kéne, én a ránctalanító krémre szavaznék, mert a hatás annál sokkal szembetűnőbb, mint ezen krém esetében.

ITT megvásárolhatod!

IMG_20180206_195211_322

A harmadik termék pedig a narancsbőr elleni zsírégető masszázsolaj chili paprikával.
Azt gondolom felesleges belemennem abba a témába, amit annyi cikken át taglaltam már, hogy mennyire mániákusan szeretem tesztelni az ilyen jellegű termékeket. Régebben még pirulákkal is terheltem magamat, mára inkább maradtak a természetes módszerek, a krémek, a szauna, a fólia és a masszázs formájában (ja és a víz, rengeteg víz!!!).
Első körben megpróbáltam itthon egyedül nekifutni a tesztkörnek, de aztán inkább feladtam, így Lillára, a drága masszőrömre hárult az a harci helyzet, hogy letesztelje rajtam ezt az olajat.
A leírás szerint: “Ebben az olajban összeraktunk Neked egy olyan kombinációt, melyben az összetevők harmonikusan dolgoznak össze a zsír bontásában, a salakanyagok elszállításában, a vérkeringés fokozásában, az ízület és egyéb fájdalom csillapításában és a bőr nyugtatásában.” És ez tényleg így van! A chilipaprika, a rozmaring és a citromos eukaliptusz együttes hatása egy elég erős, domináns illat kíséretében fejti ki, meleg, bizsergető hatását. Az érzés nagyon hasonlít egyébként a boltokban kapható termékekéhez, a hatásáról pedig még nem tudok reális képet alkotni, mert még csak pár hete az életem része. :]
Őszintén szólva én nem zuhanyoztam le 20 perc után magamról az olajat, de nem tapasztaltam semmiféle allergiás reakciót – persze azért ne csináljátok utánam.
Tetszik? Érdekel?
ITT megvásárolhatod!