Friday, I’m in love

Van még egy outfit post a tarsolyomban, így mutatom is azonnal…

Múlt héten már meséltem róla, hogy milyen szerencsénk volt az időjárást illetően, így most nem is ragoznám tovább a dolgot.
Szeretem karcolni, sőt néha átlépni azokat az öltözködési határokat, amik másoknak már abszolút nem férnek bele. Az unokatestvérem szerint szeretek kicsit kilógni a sorból, hogy aztán a döbbent tekintetek miértjén forrongjak magamban. :D Igaz, ami igaz néha nem kezelem túlontúl jól a hazai kíváncsi szemek kérdő pillantásait, és ha B napom van akkor kimondottan rosszul érint ha az utca embere nem tud elhelyezni az egyéni világában – de ez van, szerintem nem vagyok egyedül ebben a cipőben.
Aki régóta olvas az tudja, hogy szeretek abszolút össze nem illő dolgokat párosítani és új lehetőséggel felruházni különféle ruhadarabokat. A stílusok keveredése gyönyörködtet és nem célom ezt a kísérletezgető szellemet magam mögött hagyni, még akkor sem ha már illene nem huszonévesként öltözködni – ezt mégis ki mondja meg, hogy vannak korcsoportos szabályok?! (na mindegy.)

Szóval ezt a piros lakk szoknyát még nyáron vettem és bár akkor még semmi konkrét tervem nem volt vele, de biztos voltam abban, hogy egyszer hasznát veszem majd és így is lett. A Vans x Thrasher póló lehet jobb lenne egy farmerral felvéve, de én jobbnak láttam ha ehhez a szoknyához kapom fel, mert számomra ez így tökéletes.
A csizma plasztik sarkának merészségét, a mintás zokni tompítja, az egész szettet pedig a trench coat teszi abszolút “szembaráttá”. Legalábbis én így látom mindezt, de mindenki döntse el maga….

IMG_1996IMG_2108IMG_2061IMG_2194IMG_2160IMG_2171IMG_2133IMG_2199

Trench coat: Vintage – second hand
T-shirt: Vans x Thrasher
Skirt: Stradivarius
Bag: eBay
Bracelet: Avocada
Booties: ASOS
Socks: Erdem x H&M

photos: Farkas Ágnes

ZENE

____________________________________

Amennyiben érdekel a többi outfit is katt IDE
More outfit photo HERE

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Instagram  Pinterest