Herbalife? Kipróbáltuk! – 1. rész

Az elmúlt hetekben tesztelgettem pár dolgot, és a hideg idő közeledtével rögtön az arcápolással nyitnám a sort.

Most akkor kezdő akkordként magamat ismételném: nem vagyok az a beauty “arc”, szóval nem nagyon értek a különféle kencékhez és nem is szeretném osztani az észt egy olyan témában, amiben én is csak tapogatózom. Szóval most egy személyes, laikus tapasztalat következik, cikk formájában.

Tudom, így a harmadik iksz után illendő lenne kicsit több figyelmet fordítani a  bőrápolásra, de sose voltam az a fajta lány, aki “szabályokat” betartva, türelmesen követte a bőr megfelelő hidratálásának íratlan szabályait. A pakolások bőven kielégítették ezen igényeim, és néha mikor azt éreztem, hogy “Úristen rohamosan öregszem”, akkor általában valami szuper hasznos krémmel tértem nagy büszkén haza, és szentül hittem abban, hogy mától minden más lesz, és innentől fogva én is az arckrémesek táborát erősítem majd. Aha igen, pár napig, na jó hétig így is volt, végül a termékek lejártak és megint minden kezdődött elölről.

Hát ennyit rólam, beszéljünk inkább a Herbaliferól!
Amikor végre megérkezett a csomagom tőlük, és kitettem az Insta sztorimba a képet (ja igen, van Instagram profilom így ha nem követsz most ide kattintva megteheted – egy kis önreklám belefér), egy barátnőm írt nekem, hogy mennyire imádja az arckrémüket és reméli nekem is beválik majd. Ez kezdetnek már elég jó löket volt, így izgatottan vetettem bele magam a tesztelésbe és már az elején eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad most ezt végigcsinálom és minden jel arra mutat, hogy végre sikerült felnőnöm ehhez a szépségápolási feladathoz, és végre igazi nőként a “krémesek” táborát erősítem.
Bár nem volt nehéz feladat ilyen jó termékek mellett betartani a napi menetrendet.
A lenti sorok mindegyike szívemből szól, hiszen tudjátok… másként ez a blog nem is menne! :]

herbalife3

1.) Citrusos arclemosó
Az effajta termékek valamiért mindig kicsit jobban belefértek a napirendbe, mint a krémek, így külön örültem annak, hogy egy ilyen mélytisztító hatású jojoba gyöngyös bőrápolót is kipróbálhatok. A narancsos, grépfrútos arclemosó normál- és zsíros bőrre egyaránt ajánlott, és tényleg nagyon szuper simává varázsolja a bőrt.
Érdekel? Katt IDE!

2.) Energizáló Gyógynövényes Tonik
A mélytisztító után lehetett bármi én mindig ezt a tonikot használtam, ami egyébként aloe verát tartalmaz, és mandarin illatú. Ez a kis spray volt “új életem” második állomása a napi bőrápolási rutiálémban.

Érdekel? Katt IDE!

3.) Tápláló nappali krém (5-ös sorszámú a fotón)
Elérkeztünk a harmadik állomáshoz, egy teljesen általános hidratáló krémhez, ami nálam nagyon sokat segített a bőröm frissességének helyreállításán (az álmatlan éjszakákat nehéz megúszni még mindig), és elfogultság nélkül mondhatom, hogy rövid időn belül észrevettem azt, hogy ez a krém tényleg hatásos – végre valami, ami elérte a célját!

Érdekel? Katt IDE!

_____________

Az első rész véget ért, de még jövök majd egy második fejezettel! :]