Alig két hete mutatták be a Pepe Jeans legújabb kollekcióját, de sajnos csak most van időm arra, hogy beszámoljak nektek ezen darabokról.

A 2016-os tavasz-nyári kollekciót a Notting Hill-i karnevál ihlette, így ebben a szezonban az afrikai motívumok és virágminták kerülnek előtérbe. A teljes kollekció fő darabja a Powerflex farmernadrág, amit akár a kezünk segítsége nélkül is könnyedén fel lehet venni, ez ihlette az idei „Get it on” szlogenüket is.

Simon-Nessman-Pepe-Jeans-SS-2016-2

Mint minden márkánál, így a Pepe Jeans-nél több fő irányvonal kapott szerepet az új szezonban, többek közt a Portobello, ami egy fiatalos kollekció, csíkos pólókkal, kockás ingekkel és kertész farmerokkal.
Az Andy Warhol darabok leginkább póló formájában tűnnek fel. Essential Man Summer, egy indigo kollekció, így a vezér szín a kék. A Modern Classic neve elég árulkodó, finom vonalvezetés, stílusos elegancia, zakók, vászonnadrágok. A Heritage-t extra koptatású farmerek, élénk színek jellemzik. A farmerek egyedi kidolgozása teszi igazán különlegessé a viselője számára. Az 1973 Woman darabjait a bézs, fehér, arany és egy kevés fekete jellemzi, és ezen darabokat bármilyen alkalommal viselhetjük. Nyers eldolgozás, a természetességre való törekvés: mindez könnyű, nyárias anyagokkal.
Végül az Out of Africa egy nagyon etnikus kollekció, Afrika színvilágát, mintáit idézi. Speciális darabok, különleges kidolgozással és díszítéssel.

Pepe-Jeans-spring-summer-2016-campaig-3Pepe-Jeans-spring-summer-2016-campaig-2Pepe-Jeans-spring-summer-2016-campaig

Simon-Nessman-Pepe-Jeans-SS-2016-1