Emlékszem még nyár elején írtam a szaggatott nadrágokról és eltelt pár hónap, a hőmérő higanyszála is lejjebb csúszott és újfent azt kell mondanom, hogy bár kevesebb lyukkal de még mindig itt van ez a trendhullám és egy ideig még biztosan velünk is marad.

 

Szóval ha még maradt olyan nadrágotok valahol a gardrób mélyén ami bár megunt, de pár bulit még megérdemel egy kicsit átalakított szaggatott verziója, akkor mindenképpen vágjatok bele, szó szerint is.
Ám ebben az évszakban nem kell túlzásokba esni és elég csak egy-két diszkrét szakadás úgy körülbelül térdtájékon. A street stylerek stílusát követve a fekete darabok mellett tegyük le a voksunkat, persze senki nem fog rád ferde szemmel nézni, ha ezt a stílust te inkább egy kék vagy egy más színű nadrágban élnéd meg (bár itthon már egy szakadás okot adhat a ferde tekintetekre, de ez már mellékes).

Igazából megint egy olyan jolly jokert sikerült létrehozni, ami szinte mindenhol megállja a helyét. Természetesen ha a munkahelyed megköveteli az etikettnek megfelelő öltözetet, akkor lehetőleg ne ebben a nadrágban jelenj meg a holnapi meetingen.
Könnyen kombinálható nőcisebb és sportosabb darabokkal is, és mivel skinny fazonról van szó, így tényleg nem nyúlhatsz mellé még akkor se ha egy oversized pulcsit/kabátot veszel felülre. Mert képzeljük csak el, ugyanez egy bővebb szakadt nadrággal azért kicsit furán festene, és egy teljesen más összehatást érnénk el.

ss_ripped ss_ripped2 ss_ripped3 ss_ripped4 ss_ripped5 ss_ripped6 ss_ripped7
ripped
ITT, ITT és ITT

(képek forrása: Pinterest)

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook