Nem árulok el semmit újat azzal, ha azt mondom, hogy imádom nézegetni a különféle oldalak street style képeit, amik számtalan kategória szerint vannak szétválogatva.
A különféle must have trendek mellett, pedig szemet szúrt a különleges őszi utcai viseletek gyűjteménye is.

Nem tartom magam egy kiemelkedően extrém fashionistának, de imádok mindent ami csúnya, és most eszembe jutott egy idevágó idézet ami Emma Watson szájából hangzik el a The Perks of Being a Wallflower (csak ajánlani tudom mindenkinek) című filmben: Üdvözöllek a kivetett játékok szigetén!”, én is hasonlót érzek amikor meglátok egy-egy mások által fintorra ítélt darabot és tudom azt, hogy igen ez kell nekem. Nagyon sok ilyen kincset szereztem már a leárazások végén, ott árválkodtak a ‘köz által elfogadott’ darabok közt, aminek mondanom se kell, hogy mennyire örültem :]

Szóval visszakanyarodva a témához, ezeken a street style képeken nincs semmi extrém és csúnya darabok se virítanak rajta, mégis kicsit különböznek a megszokottól. Remekül kombinált darabok, például újragondolt nyári kreációk, amik közül sokan még most ebben a napfényes őszben is megállják a helyüket. A meleg hónapok elteltével nem feltétlen kell a kimondottan hűvösebb hónapokra kreált ruhák után nyúlnunk, hagyjuk még egy picit elől azokat a szoknyákat és akár egy harisnyával megtoldva adjunk nekik még pár hetet ebből az évből.
Továbbá a hideg napok remek lehetőséget adnak a különféle rétegeknek, zokniknak így játsszatok egy kicsit ezzel az iránnyal is, ugyanis remek outfittek sülhetnek ki belőle! Na és a színek, őket se felejtsük, ne a fekete jegyében teljen el a tél, egy csipetnyi (vagy éppen az egész megjelenésnyi) szín mindig kell.

fall9 fall1 fall2 fall3 fall4 fall5 fall6 fall7 fall8 fall10 fall11

Még több ilyen fotóért pedig érdemes visszajárni a lookbook.nu oldalára, mert ott aztán vannak bátor fiúk és lányok, és különlegesebbnél különlegesebb outfittekben pózolnak a világ különböző pontjain, és nem utolsósorban inspirációnak sem utolsó!

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: prettydesigns.com, whowhatwear.com)