Az időjárás egyre jobbra fordul és végre visszavonhatatlanul nyarat jelenthetünk hivatalosan is! Imádom ezt az időszakot, ugyanis végre levegőhöz jutnak a ruháim és nem kell őket több réteg alá bújtatni őket, végre szerepet kapnak a kiegészítők és az apró részletek.
Jöhetnek a minták, a színek és mindenféle bátor megoldás, ugyanis a fesztiválok során szinte minden megengedett és picit mindenki előszedheti a bátrabbik énjét, már ami a különféle darabok, kiegészítők mixelését illeti.

________

Az internetes vásárlás még mindig toplistás nálam, éppen ezért szeretnék most ajánlani nektek 5 kincset, amit Ti is könnyűszerrel beszerezhettek és ha minden jól alakul 2-4 héten belül pedig már be is építhetitek valamelyik napi szettetekbe.

1.) Az a bizonyos virágos fejpánt

A tavalyi év végével nem fellegzett be ennek a divathullámnak és még idén is bátran válasszunk egy-egy ilyen díszes darabot valamelyik outfittünkhöz. Én már beszereztem a sajátomat a fesztiválszezonra, bár még nincs konkrét elképzelésem arra vonatkozólag, hogy hogyan is építem majd be az összeállításomba, de még bőven ráérek kigondolni ezt.
Ezt a kicsit ‘merev’ verziót választottam, ugyanis a gumis esetében mindig zavart, hogy idővel felcsúszik a hajamon ezzel egy kis búrát képezve a fejemen.

hairband
ITT megvásárolhatod!

2.) Rojtok

Amikor beköszönt a jó idő, sokszor csak jó úgy kiülni valahova, vagy járni a várost, ilyenkor nem mindig kényelmes egy hatalmas shopper táskával szelni a betont, ekkor jön jókor egy kisebb válltáska.
Nekem kétféle is van ebből a lógós, rojtos verzióból és még mindig nem tudom megunni.
Most egy kisebb példányt mutatok nektek, aminek méretei: 19cm x 17cm x 16cm, ha viszont nagyobbat szeretnétek, akkor a írjátok be a keresőbe a tassel vagy a fringe szavakat és lehet válogatni.

tassel
ITT megvásárolhatod!

3.) Napszemüveg

Számomra ez az egyik olyan kiegészítő amiből egész egyszerűen sohasem elég! Tény, hogy nem mindig egészséges az olcsóbbak közül választani, hiszen nem biztos, hogy olyan védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen mint amilyet kéne. Viszont a különféle nyaralások és fesztiválok során, egy-egy ilyen darab is belefér. Na meg hát azért sok esetben a fogyóeszközök listáján található a napszemüveg…
Mostanában jó párat rendeltem, ez az egyik…

eyewear
ITT megvásárolhatod!

4.) Nyaklánc

A statement darabok korszaka még mindig tart és nem lehet megunni őket. Bár nem aggatom minden nap tele magam ékszerekkel, ezen példányokért mégis odavagyok és bár még úton vannak hozzám, csak remélni tudom, hogy a minősége se lesz túlzottan rossz. Bár ennyi pénzért nagy kár nem érhet :]

necklace
ITT megvásárolhatod!

5.) Gyűrűk

A másik nagy kedvenceim ezek a gyűrű csomagok. Általában a méret is stimmel, így remélhetőleg ti se nyúltok majd mellé amennyiben eme filléres vásárlás mellett teszitek le a voksotokat :]

rings
ITT megvásárolhatod!

____________________

Bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan a kerubinabmb@gmail.com címre!

 

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

 

Ez is érdekelhet: